reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Monika8.11 ja z pierwszym antybiotyki zwlekalam kilka dni bo myslalam ze samo przejdzie ale bylo gorzej... Pani w aptece poradzila zeby 2x dziennie brac oslonowe zeby uchronic sie od infekcji dowcipnej i brac te oslonowe jeszcze z tydzien po antybiotykoterapii.

Witamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)
Super gratuluję dziewczynki ❤

Hej Dziewczyny... witam nowe mamusie... im wiecej tym lepiej bo kazda z Was ma swoje doświadczenie w różnych tematach.

Katia ciesze się, ze Was wypuscili.... kamień z serca ze jest dobrze.

Anusiak sliczne imię i gratuluje Dziewczynki... mam 9 letnia córkę... jest super [emoji4]

Marika nie przejmuj sie glupimi poszukiwaniami brzuszka... ja tez szukałam a teraz tak wywalilo ze maz zaczal gadac do brzucha... to bylo z dnia na dzień... w wolnej chwili pokaże... boje sie jak bedzie w 9tym.

Nie ogarnelam jeszcze dokladnie Wszystkich postów ale zaraz nadrobie [emoji4]

Wczoraj sie przelamalam i kupilam pierwszego pajacyka do szpitala dla Dawida... ogólnie to po krwawieniach troche sie boje cokolwiek kupowac... ale to przeciez zabobony.

1496323356-aaaaaa.jpeg

I oczywiście na Dzień Dziecka obkupilam córkę na całe lato.

Sto lat dla Waszych wszystkich Pociech i tych ktore w brzuszkach tez.

Trzymam kciuki za wizyty dziewczyn.

Witamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)
Gratuluję dziewczynki :)

100% Amelka;-)
Czy widzicie taką zależność jednej płci? Że jak ktoś ma chłopca to drugi będzie chlopiec i na odwrót? Mniej jest parek :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
ann9 ja mam też PCT dużo powyżej normy Ale czekam jeszcze na wizytę u lekarza zobaczymy co powie.
Asik witamy nową mamusie! ;)

Właśnie wróciłam do domu i oglądam swoją zdobycz. Kiedy zakupujecie wyprawkę? Wiem, ze niektórzy czekają z tym do końca (kwestia przekonań , zabobonow itp.) Ja z wozeczkiem i łóżkiem poczekam ale drobnostek nie mogę sobie odmówić ;)

Do góry