reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć ;) teraz juz bedzie tylko lepiej ;) swoją droga co za lek co nt 1,6 traktuje jako zły wyniki!!! Ja miałam 1,9 i mówiono ze to super.. ale nic najwazniejsze ze juz wszystko dobrze ;)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ... ja po wczorajszej z emocji zasnąć nie mogłam :)
Z brzuchem to tak jest - nie widac -zle sie odżywiasz , szybko widac - ooo ale sie objadasz ... a najlepsze ze często takie komentarze sa od tych co w życiu w ciazy nie byli .. e tam .. niech sobie gadają ..
ja zjadłam chyba z kg truskawek .. pycha .. ale
Zaraz pęknę ;) upieklabym jakieś ciacho ale musze odpoczywać ...
Dziewczyny, słuchajcie czy któraś z was miała
Przy poprzednich dzieciach monitor oddechu? Jakieś doświadczenia ?albo moze teaz któraś tez zakupuje i ma jakas wiedzę nt? Bede bbbb wdzięczna ... przy synku jakos o tym nie myślałam ale teraz to chyba pierwszy zakup jaki zrobie ..
Ja mam nianie AngelCare z monitorem oddechu i bardzo sobie chwalę. Kilka razy w ciągu 2 lat nam się włączyła, ale nic się nie działo złego, ale mojego Bratanka dzięki monitorowi odratowali

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tak sobie czytam, że spotykacie się z roznymi dziwnymi komentarzami dot. brzucha, a nawet chęcią jego oglądania (wtf? - rozumiem, że pod bluzką bo pojawiło się w kontekście włosków na brzuchu) i serio jestem w szoku - jakby mi ktos walnął takim tekstem to chyba bymnajpierw go zabiła wzrokiem a póżniej śmiechem albo odwrotnie - sorry co to ma byc w ogóle? :evil: chyba mam to wypisane na twarzy i ludzie boją sie komentowac bo serio nie spotkałam się z tym ani w 1 ciązy ani teraz ;)

p.s. ja miałam z córą monitor oddechu taki zapinany na pieluszkę - teraz też będę używać

Życie jest zbyt krótkie by przejmować się opinia innych [emoji4] lepiej zjeść mrożone owocki [emoji2]
1496316276-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Część dziewczyny, chciałabym dołączyć do waszego grona. Od paru dni obserwuje wasze posty i każdy temat jest mi bliski choć często już myślałam, że zwariowałam z wszystkimi dolegliwościami . Może jednak od początku . Na imię mam Aśka i mam 38 lat ( chyba będę najstarsza tu :) ) dzisiaj zaczynam 15 tc i jak część z was jestem po różnych przejściach ciażowych, począwszy od 4 silnych krwawień do ujawnienia się astmy oskrzelowej w ciąży nie wspominając już o badaniach prenatalnych, po których chodziłam przez tydzień nie przytomna ze strachu ( lekarz chyba miał zly dzień i nastraszył mnie że moje dziecko może mieć przy nt 1,6 zd . A dość o smutkach, cieszmy się kolejnym pięknym dniem. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) i życzę miłego dnia.
Witamy :) Brak słów na tych lekarzy. Masz rację omijaj go z daleka. Już teraz musi być dobrze
Witam nowa mame :)

Czy wy tez macie problemy z oddychaniem? Jest mi tak duzno, niby probuje nabrac duzo powietrze ale jak by we mnie nie wchodzilo, juz zaczynam sie martwic, siedze I odpoczywam, az oddech sie uspokoi
Ja przy leżeniu na plecach. Albo zaraz w momencie położenia się. I mam zadyszkę jak szybciej idę, co mnie niesamowicie drażni.
ja bym się cieszyła gdyby mi tak brzuszka nie bylo bardzo widać ;)
szkoda się denerwować ze ktos go widzi jako duzy lub za mały :) to jest bez znaczenia przeciez.

oar89n7312bz9t17.png
Też bym wolała żeby brzuszek był mniejszy. W szoku jestem że tak szybko wyskoczył i już niezłą piłeczkę mam. No cóż trzecia ciąża robi swoje.

Witamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)

Witamy sie po wizycie;-) swoje trzeba bylo wyczekac ale moje kochane dziecko zaraz po dotknieciu glowica pokazalo co ma miedzy nozkami;-)
100% Amelka;-)
184gr wazy 12cm niestety nie mam zdjecia bo nie mozna jej bylo uchwycic w calosci;-)
W nagrode zjadlam wrapa w maku a teraz odpoczywam i po druga ksiezniczke lece;-)
dzień dziecka w końcu:) super ;)

reklama
100% Amelka;-)

Gratuluje!!! Nasze dziewczynki waza podobnie. Moja 189g :) cieszę się, ze Amelka się potwierdziła!!!

Witam nowa mamusie :)

I trzymam kciuki za pozostałe wizyty.

Jestem już w domku i leniuchuje. Muszę odpocząć po tym szpitalu [emoji23]

Jutro zajmę się forum zamkniętym :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry