reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie,

W szpitalu zaczyna się kolejny nudny dzień. Dziś mam mieć to dokładne usg. Zobaczymy może co jest przyczyna tych plamien. A osłodę złych wiadomości poproszę o sprawdzenie płci. Może pani doktor coś szepnie na ten temat.

Wczoraj nawet nie pogratulowała Wam udanych wizyt. Także gratuluje serdecznie i cieszę się, ze synkowie są zdrowi :)

Miłego dnia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie,

W szpitalu zaczyna się kolejny nudny dzień. Dziś mam mieć to dokładne usg. Zobaczymy może co jest przyczyna tych plamien. A osłodę złych wiadomości poproszę o sprawdzenie płci. Może pani doktor coś szepnie na ten temat.

Wczoraj nawet nie pogratulowała Wam udanych wizyt. Także gratuluje serdecznie i cieszę się, ze synkowie są zdrowi :)

Miłego dnia!

Hej napewno wszystko bedzie dobrze ja mam wizyte juro i tez sie boje troche bo czasami nadal odczywam bol tych nerek i w dodatku wczoraj okropny bol zoladka moze po lekach sama niewiem ;/

Cześć :)
Katia trzymaj się. Noc minęła wiec juz niedługo będziesz wiedziala co się stało. Na pewno to nic groźnego. Maleństwo sobie poradzi. 3mam kciuki za poznanie płci :)

Anka92 żołądek to faktycznie po lekach może być. A jesteś pewna że to nerki? Może na jakiś nerw coś zaczyna uciskac i tak promieniuje? Jutro się wszystko dowiesz, wierzę że będzie wszystko dobrze :)

U mnie dzisiaj pochmurno. Zapowiada się deszczowo i burzowo. Mąż wyszedł do pracy, a ja wracam jeszcze do łóżka na drzemkę :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Witajcie,

Miłego dnia!

A to Ty nie masz córeczki :-)? Powodzenia dzisiaj. Pisz od razu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Cześć :)
Katia trzymaj się. Noc minęła wiec juz niedługo będziesz wiedziala co się stało. Na pewno to nic groźnego. Maleństwo sobie poradzi. 3mam kciuki za poznanie płci :)

Anka92 żołądek to faktycznie po lekach może być. A jesteś pewna że to nerki? Może na jakiś nerw coś zaczyna uciskac i tak promieniuje? Jutro się wszystko dowiesz, wierzę że będzie wszystko dobrze :)

U mnie dzisiaj pochmurno. Zapowiada się deszczowo i burzowo. Mąż wyszedł do pracy, a ja wracam jeszcze do łóżka na drzemkę :)

3jgx43r8ceekwbv1.png
No ostatnio jak bylam to bolal mnie krzyz lelarz stwierdzil ze to nie moze byc jeszcze z ciazy i zrobil mi usg nerek i stwierdzil ze jakies zapalenie jest zaraz ide z moczem i na krew

Witajcie,

Miłego dnia!

Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo... mam nadzieje, ze i płeć szybko poznasz [emoji4]
Pobyty szpitalne są męczące... doskonale Cię rozumiem.

Witajcie :happy2:
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i poznania plci;-) ;)

@89Katia ja jak bylam w szpitalu to moja szyjka od poczatku miala 3cm i mowili ze jest ok. Najwazniejsze ze zamknieta. Nawet bie zdawalam sobie sprawy ze jej dlugosc w moim przypadku jest krotla w porownaniu do noektorych...

U nas niby cieplo ptaszki cwirkaja ale ppchmurno... Nie lubie jak tam jest...
Dzis w planach gotowanie kalafiora z maselkiem;-) a dla meza lazanki za pare dni;-)
Lece zaraz do przedszkola i do rosmanna. Musze kupic jakies cudo do higieny intymnej. Piecze mbie wszystko... Uzywalam jakiegos z ziaji ale chyba ph sie zmienilo i teraz nawet po tym piecze :-/
Polecacie jakis plyn?

reklama
Hejka! Witamy się oficjalnie w 5 miesiącu(i mamy nadzieję, że z dzidzią wszystko oki:) Pogoda dziś nie rozpieszcza, pochmurno i pada. A od kilku dni codziennie spacerujemy rano z kijkami. Niestety dziś trening odwołany:( Powodzenia na wizytach:)

Do góry