reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Mabi woda z nosa to alergia ;)

Ja mam.171 a moje dzieci urodzily sie 48cm I 52 :D ubranka dla wczesniakow uzywalam ;) I bardzo dlugo moja corka nosila je, teraz ma 7lat a ubrania na 4-5l :)

Bezkonserwantow spokojnie predzej czy pozniej bedziesz wiedziaka, ze to to, w pierwszej ciazy tez dlugo nie zwracalam.na to uwagi, dopiero na ktg sie mnie pytali czy czuje bo im wykazuje ;)
One sa bezbolesne, jak sa bolesne to bardziej juz porodowe, a tak to sie pdczuwa jako chwilowy dyskomfort, spinanie, laskotanie.... ciezko jedno znacznie to okresluc

@ewelinanice śliczna sukienka

@89Katia omg co się znów dzieje bidulko nasza ... oby szybko Cię wypuścili [emoji120]a ile teraz ma Twoja szyjka ? Masz jakieś zalecenia oprócz leżenia ?
O forum to w ogóle nie myśl.

@Karolka2106 i słusznie ... sama się szefowa wkręca wiec niech się wkręca [emoji12]... a Ty właśnie się z tego śmiej

@ewka2 kciuki za badanie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️na ten moment wyglada Oki [emoji106]

@Mycha07 dokładnie na tym etapie mierzą już bez nóg, zatem moja mała miała ostatnio w 16tc 11,8cm bez nog wiec pewnie w kolejnym tygodniu może być około 18cm z nogami [emoji6]

Ja nie myje i nie będę myła okien w ciąży. Inni członkowie rodziny czyt. mąż musi to wziąć na klatę [emoji39]

@Mimi2330 tak ja robię hennę.

@ludek0288 gratuluje chłopca [emoji4]

Ja tez mam zakaz na przytulanki [emoji34][emoji20]

Musiałam się dziś zdrzemnąć po pracy bo te zmiany pogodowe są nie do zniesienia [emoji34]a teraz uczymy się do klasówki ... jak cudownie, ze niedługo wakacje [emoji4]i ja będę miała już wolne od lipca ... och odpoczniemy na pewno [emoji41]

Co do laktatorów to ja miałam ręczny i przez pierwsze tygodnie to było jedyne rozwiązanie aby syn korzystał z maminego mleka, dopóki pokarm nie zanikł. U mnie sprawdził się avent.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny które chcą dopisać coś jeszcze do tabelki proszone są o pilny kontakt na priv :-D
Mam problem, nie mogę napisać do ciebie wiadomości prywatnej ani na forum przez przeglądarkę ani przez aplikację. Proszę o kontakt może będę mogła odpisać.. :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

Mimi, co do henny to ja też robię. I paznokcie żelowe, hybrydowe też robię.
Cała ciąże z córa robiłam pazurki i nic się nie działo. No gruba już jestem, to chociaż paznokcie i brwi i włosy chce mieć zrobione :)

reklama
Do góry