reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Psychicznie średnio. Nadal nie wiem skąd te plamienia. Przeraża mnie wizja leżenia plackiem do końca... nie wiem co z wakacjami, ślubem, chrzcinami... aj... głupie myśli mam. Jutro dowiem się czegoś więcej po usg i będę jeszcze wyniki krwi. Mam nadzieje, ze w czwartek mnie wypuszcza.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
A na co robią badania krwi? Rozumiem Twoje rozterki :( ale może okaże się że nie będziesz musiała leżeć. Trzymaj się tam Kochana i pisz na bieżąco.

reklama
Karolka pamietaj najwieksze stezenie pylkow jest miedzy 5-8 rano I 7-9 wieczor, w ciagu dni akurat najmniejsze ;) wiec nie czekaj do wieczora

Patka poczytaj o skurczach Braxton ;)

Katia mysl pozytywnie, oby to tylko jakies naczynka popekaly w pochwie, a nie uprawialas sexy wczoraj moze? :D

Psychicznie średnio. Nadal nie wiem skąd te plamienia. Przeraża mnie wizja leżenia plackiem do końca... nie wiem co z wakacjami, ślubem, chrzcinami... aj... głupie myśli mam. Jutro dowiem się czegoś więcej po usg i będę jeszcze wyniki krwi. Mam nadzieje, ze w czwartek mnie wypuszcza.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Myślę że powinnaś sobie to jakoś ułożyć najbezpieczniej dla siebie. Wyjdziesz niedługo ale to już któryś raz pokazuje że jednak musisz mieć się nabacznosci. Wszystko będzie dobrze. Ja np mimo tego że wszystko jest ok przelozylam swój wyjazd do Łeby a pojedziemy do Gdyni. Będę bliżej szpitala :-) i czuje się bezpieczniej :-) Czasem życie weryfikuje nasze plany ale nie zamyka :-) wszystko będzie dobrze!!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

Przy obiedzie nadrabilam cały dzień postów :)

Katia odpoczywaj, jesteś pod opieką i na pewno wiedzą co robią. Gdyby coś się niedobrego działo to będą działać na pewno od razu. Maleństwu bije serduszko i to jest najważniejsze.

Ja dzisiaj zalatwilam wszystko co miałam zrobić. Byliśmy na USG w luxmedzie i jestem spokojna, mam nadzieje ze ginekolog mi wyda bez problemu kolejne skierowane na koniec czerwca bo teraz wykorzystałam te co miałam zrobić jako połówkowe. Ale musiałam dla swojego spokoju :) wszystko w porządku, serduszko 144, u mnie skończony 17 tydzień, lekarz powiedział ze zmierzyć nie mógł go dokładnie ale szacuje na wielkości ok 20cm. A łożysko bez cech przodownania. Mój mąż ma 197 cm wiec może maleństwo najmniejsze nie będzie :D chyba wyprawkę na rozmiar 62 kupie w większości :) choć coś juz mam na 56cm.

Ja od wczoraj czuje czasem takie trzepotanie w brzuchu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry