Majeczka85
Fanka BB :)
Henne robiłam i farbowac włosy też farbowalam jużMam pytanko. Czy w ciąży robicie sobie henne brwi?
W niedzielę idziemy na komunię i chciałabym zrobić ale niewiem czy mozna..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Henne robiłam i farbowac włosy też farbowalam jużMam pytanko. Czy w ciąży robicie sobie henne brwi?
Ja robiłam ostatnio nic się nie działoMam pytanko. Czy w ciąży robicie sobie henne brwi?
No nie dziwie się, za tak wielkie i taką ilość też pewnie bym się nie zabrała [emoji14]Marika dobrze, ze masz tylko dwa.... ja mam ogromne okna, jedno prawie na cala sciane, razem 7 wielkich okien po pomad 2metry szerokosci nie zapowiada sie zebym je jakos teraz miala myc
Henny nie robiłam ale włosy farbowałam.Mam pytanko. Czy w ciąży robicie sobie henne brwi?
Henna jest na bazie roślinnej więc na pewno w ciąży nie zaszkodzi. Śmiało można farbowac.
@89Katia a jak sie teraz czujesz?
Ja też muszę okna umyć ale zrobię to jakoś wieczorem jak będzie mniejsze stężenie pylkow.