Super że dobre wiadomości, ale usg dzisiaj też zrobili? Trzymaj się tam.Dziecko żyje. Jutro będę miała dokładne usg. Nie wiadomo skąd te plamienia. Może jutro na usg coś wyjdzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Teraz to najważniejsza jesteś Ty i maleństwo!Współczuje
Dziewczyny przepraszam, ale sprawy związane z zamknięciem forum pewnie przeciągną się w czasie. Nie mam tutaj komputera, a na telefonie nie zrobie tego.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Nawet o tym nie myśl.Współczuje
Dziewczyny przepraszam, ale sprawy związane z zamknięciem forum pewnie przeciągną się w czasie. Nie mam tutaj komputera, a na telefonie nie zrobie tego.
Mają dzwonić, mówiła babeczka że po 3 tyg więc wypada jakoś 12/13 czerwcaMarika przypomnij mi proszę kiedy masz wyniki amniopunkcji?
evli2
Forum nie zając nie ucieknieNajważniejsze maleństwoPOwodzeniaWspółczuje
Przykre niestety. Chciałoby się już wiedzieć wszystko. Mogli przynajmniej zadzwonić.Wizyta odwolana bo lekarz nie dojechal utknal w szpitalu na porodowce .W czwartek mam byc na 11. Nie wkurzylabym sie gdyby nie to ze dojezdzam 40min 2autobusami a tu upal jak diabli. A mogly zadzwonic bo wiedzialy od rana ze nie dojedzie bo taka masakra sie zaczela... Ahh szkoda gadac. Kolejne 2dni niepewnosci.
Antonia2016
A czulas jakieś skurcze albo napinania?Przemęczać raczej się nie przemęczam. Dwa tygodnie temu nie było już krwiaka, ale jakoś tak się schował czy coś?
Ale szyjka w ciągu dwoch tyg skróciła się o prawie 1cm!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czulas jakieś skurcze albo napinania?
Tak, skurcze przepowiadające
reklama