Tak wy c zytalam w aplikacj, na ostatmim.usg moj maluch misl 67mmWow to duże dziecię masz
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Teraz dużo odpoczywaj, i napewno wyniki będą dobre.ja już po amniopunkcji jestem, przed lekarz wykonał dokładne usg;
CRL-95,1 mm
waga - 112 g,
łożysko na ścianie tylnej i bocznej prawej, obrzęków zero.
Wbili mi igłę około 20 cm, wbicie w sumie nie bolało, ale czuć było pobieranie wód płodowych, po tym lekarz zrobił znów usg czy wszystko ok, dał mi zastrzyk przeciwskurczowy, do tego nospe mam zażywać co 4 godziny dziś i jutro. Później pobrali mi krew w kierunku przeciwciał nieregularnych (najlepsze to że pielęgniarka chyba z 20 minut szukała mi żyły bo nie mogła znaleźć). Jutro mam przyjść znów do nich na podanie Immunoglobuliny anty-D. Zalecenia by dziś leżeć, nie schylać się oraz nie dźwigać kilka dni. Jutro również będę ustalać termin na USG połówkowe do nich. Wyniki amniopunkcji od 14 do 21 dni, jak będą mają dzwonić....
------
Katia bedzie dobrze, wiem co to znaczy leżeć na patologi i czekać kilka godzin nim zrobią badania, z rana przeważnie od 9 zaczynają obchód, te pacjentki co leżą kilka dni pytają się jak się czują, przeglądają kartę choroby i zlecają badania jakie mają być w ciągu dnia, a niestety później dopiero zajmują się nowo przyjętymi i z tym porażka jest... trzymam kciuki za Was
Anusiak1507
Wizyta odwolana bo lekarz nie dojechal utknal w szpitalu na porodowce .W czwartek mam byc na 11. Nie wkurzylabym sie gdyby nie to ze dojezdzam 40min 2autobusami a tu upal jak diabli. A mogly zadzwonic bo wiedzialy od rana ze nie dojedzie bo taka masakra sie zaczela... Ahh szkoda gadac. Kolejne 2dni niepewnosci.
Ilona 88
Wizyta odwolana bo lekarz nie dojechal utknal w szpitalu na porodowce .W czwartek mam byc na 11. Nie wkurzylabym sie gdyby nie to ze dojezdzam 40min 2autobusami a tu upal jak diabli. A mogly zadzwonic bo wiedzialy od rana ze nie dojedzie bo taka masakra sie zaczela... Ahh szkoda gadac. Kolejne 2dni niepewnosci.[/QUOTE
O ja...Dobrze, że w tym tygodniu Cię jeszcze przyjmą, tak to już jest, jak my się trochę spóźnimy do lekarza to dzwonimy ,że w korku stoimy czy coś ,a człowiek się spieszy na wizytę a tu taki zonk!
Wizyta odwolana bo lekarz nie dojechal utknal w szpitalu na porodowce .W czwartek mam byc na 11. Nie wkurzylabym sie gdyby nie to ze dojezdzam 40min 2autobusami a tu upal jak diabli. A mogly zadzwonic bo wiedzialy od rana ze nie dojedzie bo taka masakra sie zaczela... Ahh szkoda gadac. Kolejne 2dni niepewnosci.
Współczuje
Dziewczyny przepraszam, ale sprawy związane z zamknięciem forum pewnie przeciągną się w czasie. Nie mam tutaj komputera, a na telefonie nie zrobie tego.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Karolka2106
Fajnie że wszystko ok.Dziecko żyje. Jutro będę miała dokładne usg. Nie wiadomo skąd te plamienia. Może jutro na usg coś wyjdzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie zazdroszczę pobytu w szpitalu.
Uff, ulga...Dziecko żyje. Jutro będę miała dokładne usg. Nie wiadomo skąd te plamienia. Może jutro na usg coś wyjdzie.
A co do forum to spokojnie, nie ma to w tym momencie znaczenia
reklama
Ilona 88
To dobrze ,że z maleństwem wszystko ok.może to ten krwiak ? Przemęczenie do tego ?Dziecko żyje. Jutro będę miała dokładne usg. Nie wiadomo skąd te plamienia. Może jutro na usg coś wyjdzie.