Ale ciężko nadrobić
mimo że chociaż przeczytać ale staram się co jakiś czas w ciągu dnia
Marika gratulacje córeczki. Pola bardzo ładnie
będzie rosła dużą i zdrowa
Współczuję takiej szefowej. Jak można być takim znieczulonym..i to jeszcze kobieta. Która powinna rozumieć ze stan ciąży jest najważniejszy dla kobiety. Nie przejmuj się i myśl wyłącznie o sobie i maleństwie
Ja słyszę od osób z otoczenia ze karmienie jest cudowne. Zobaczymy jak będzie u mnie ale na razie nastawiam się na karmienie piersia. Jak długo to się okaże
Slyszalam tez opinie aby lepiej kupić ręczny niż elektryczny laktator i chyba tak zrobię. Stawiam na LOVI
Mbie piersi się wypełniły ale jeszcze nie kupowałam nowej bielizny. Na razie te co mam biustonosze dają radę
choc to pewnie kwestia juz czasu. Na razie rozmiar 70C. A w domu gdzie najczęściej jestem najlepiej mi w sportowym.
Dziewczyny może coś podpowiecie lub czy też tak macie...kolejny trochę osobisty temat
A mianowicie depilacja nóg i bikini. Nie wyobrażam sobie, tym bardziej teraz latem z tego rezygnować. Do depilatora nie mam cierpliwości i stawiam na zwykłe maszynki.
Schylac się nie daje rady bo boli juz brzuszek wiec w wannie na leżąco z nogą do góra, ale po takich "akrobacjach" tez mnie trochę brzuch boli po kąpieli. Teraz nie jest on jeszcze taki duży, ale co będzie jak urośnie.... moze juz doswiadczone Mamy mają jakieś sprawdzone sposoby ?