reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

mam bóle podbrzusza i to często
mówiłam mojej gin, nawet rozkurczowych leków mi nie poleciła, więc to raczej normalne, mam teraz bolesną lewą pierś, i tkliwe sutki, bardzo mnie podnieca jak mąż dotyka mi piersi:rofl2:
mam wizyte 3.04 wtedy założy mi książeczke ciąży
wolałabym tak żadko chodzić, jak pomyśle o badaniach to nie mam kiedy ich zrobić
nuszę się zebrać, może jutro
to mój swastygowany brzuch, ale i tak go lubię, bo mój

Załączniki

• 1489350684264-27572895.jpg
    1489350684264-27572895.jpg
    227,3 KB · Wyświetleń: 75
reklama
@Monika260
Mam pewne obawy jednak czy wszystko ok ponieważ 2 dni temu dostałam lekkie boleści podbrzusza przychodzą i odchodzą. Czy któraś z was może też miała ?

Mam tak do tej pory, zwłaszcza jak coś za dużo porobię. Raz miałam tak silne, że ból sprawiało samo oddychanie. Też się wiecznie z tego powodu niepokoje.Mam nadzieje, że wszystko będzie u Nas dobrze :-)
Ps. piękne zdjęcie :-)

@Monika260
Mam pewne obawy jednak czy wszystko ok ponieważ 2 dni temu dostałam lekkie boleści podbrzusza przychodzą i odchodzą. Czy któraś z was może też miała ?

Mam tak do tej pory, zwłaszcza jak coś za dużo porobię. Raz miałam tak silne, że ból sprawiało samo oddychanie. Też się wiecznie z tego powodu niepokoje.Mam nadzieje, że wszystko będzie u Nas dobrze :-)
Ps. piękne zdjęcie :-)
Ja około terminu @ miałam i klucie ostre jajnikow i właśnie takie bóle przy oddychaniu. Gin powiedziała żeby obserwować i zapisała Magne B6.

Dopóki ból jest niewielki i nie wymaga zażywania Nospy to myślę że nie powinnaś się martwić. Ewentualnie pogadaj z lekarzem.

Czy wy mialyscie plamienie implantacyjne? Bo ja nic a nic i teraz zastanawiam się czy to na pewno dobrze....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Monika260

Ja zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz też mam bóle podbrzusza jak się nadwyrężę albo za dużo chodzę. Na szczęście odpoczynek pomaga :) widzę że kilka koleżanek też jest mamami dzieciaczków z 2016 roku :) przy mojej córeczce ciężko jest poleżeć chyba że akurat ma drzemkę więc wtedy korzystam i ja :) a jak to jest z noszeniem przez Was dzieciaczków?bo ja staram się nosić córeczkę jak najmniej ale czasami jak płacze i chce konieczni na ręce to mięknę i ją biorę :) pomimo że waży już ponad 11 kg....

@Monika260 witaj i gratuluje ciąży :) mam kolezanke w UK ,teraz juz prawie na finiszu ciąży, mowi ze opieka masakryczna, dla nich ciąża sie liczy od 12tc, a podczas calej ciąży robią tylko 2 scany. Ja bym tak chyba nie dala rady jednak :D
mnie raczej brzuch nie boli, czasem jak sie napracuje dłużej to tak lekko, tylko jajnik prawy dosc ostro kłuje, praktycznie codziennie od paru dni. Dzis mi odpuścił i w zasadzie procz ogromnego apetytu i lekkiego bolu piersi przy nacisku mam dalej brak objawów.

@gabrika ja nie mialam plamienia implantacyjnego, ale za to tak ok tydzien przed spodziewana @ bolał mnie brzuch jak na okres i wydaje mi sie ze wlasnie wtedy byla implantacja.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. 8 marca dowiedzialam sie ze bede mama. Teoretycznie termin mam.na 16.11 a juz wyladowalam na IP. Puki co u mnie pecherzyka nie widac mam brac progesteron i czekac... eh ale jestem pozytywnej mysli. Mi juz mdłości przeszly a tkliwe piersi zostaly. Brzuch mnie tak nie boli jak bol plecow doskwiera. Na srode umowiona mam wizytę zobaczymy co wyjdzie ;)

reklama
Super że weekend minął Wam sympatycznie :) ja też byłam 2 dni z mężem i córeczką u moich Rodziców i było super :) nie ma to jak spędzić kilka sympatycznych dni :) życzę udanych wizyt i trzymam kciuki aby wszystko było ok :)

Do góry