reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczęta tylko naskrobalyscie ze ciężko Was dogonić :)

Mój weekend spokojny i raczej leniwy. Nawet obiadami nie martwilam się zbytnio bo mama podrzucila mi mielone, które uwielbiam :) normalnie daje nam parzyste liczbę, a tym razem dala jednego więcej z dopiskiem "dla malego" [emoji7][emoji173] czyżby i ona czuła ze będzie chłopak? :)

Wczoraj byliśmy w kinie wieczorem, pierwszy raz bez wyrzutów sumienia zjadłam nachosy :D a dzisiaj zakupy ciuchowe - jak na mnie i zakupy w sieciowkach to sporo kupilam, mam nadzieje ze w spodniach które kupiłam pochodzę chociaż do maja [emoji85] albo chociaż wrócę do tej figury która teraz mam po ciąży :):)

Poza tym już 3 dzień z koleji jestem mega senna i bez drzemki popołudniu ani rusz, jak ja to ogarnę jak będę w tygodniu w pracy??? [emoji33][emoji33][emoji33]

Czekam na info od gin czy jutro czy w czwartek mam przyjść. Chciałabym juz zobaczyć serduszko [emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No i na papierze żywa krew :( nie wiem co mam myśleć :( 4 testy pozytywne. Okres powinnam dostać we wtorek.
Kurcze .. do lekarza może to tylko plamienie czasem na początku ciąży tak jest

0mlp3eea9ecaa9e9.png

No ja też biorę clexane i myślę, że to też dlatego. Nie ma tego dużo. Może to plamienie implantacyjne? Kłuje mnie tylko prawy jajnik. Piersi bolą, ale przez ten stres mam wrażenie że słabiej. Glupieje już.

No ja też biorę clexane i myślę, że to też dlatego. Nie ma tego dużo. Może to plamienie implantacyjne? Kłuje mnie tylko prawy jajnik. Piersi bolą, ale przez ten stres mam wrażenie że słabiej. Glupieje już.
może być, w końcu rozrzedza krew. Może za bardzo teraz

No i na papierze żywa krew :( nie wiem co mam myśleć :( 4 testy pozytywne. Okres powinnam dostać we wtorek.
Wstrzymaj się jeszcze opinia. Miałam tak że w niedzielę pozytywy i mdłości a we wtorek rano żywa krew. w środę znowu mdłości i poszłam na betę. przyrastala.

@LayDeeK ja bym to jednak skontrolowała, albo szybka wizyta u gina albo IP

Poprzednio nie miałam praktycznie zachcianek, jedynie tosty z serem i naleśniki [emoji23]

O objawach staram się tak nie myśleć, jesteśmy w tej kwestii mało obiektywne, jestem oczywiście dobrej myśli ale czasami nie mamy wpływu co się dzieje z naszą ciążą [emoji20] poza tym mam w domu synka prawie 10,5 miesiąca więc i tak mam swoje ciężary do noszenia i tak do końca nie uda mi się oszczędzać.

Życzę samych pozytywnych wieści na jutrzejszych wizytach!

reklama
ja się zgłosiłam z tym krwawieniem i dołożyła mi lekarka duphastonu. Chodzi o to, że dupek zagęszcza, clexan rozrzedza i trzeba w praktyceu każdego te leki odpowiednio ustawić. Minęło mi to do wieczora (krwawienie trwało 2 godz,optem schodził brązowy śluz a na następny dzień już czysto). Wydaje mi sie, ze mi wtedy zarodek nawiercił jakieś naczynko, a krew była wyjątkowo rzadka. Odwiedź lekarza, który Cię prowadzi i sprawdz sobie betę, jak rośnie, to oki.

Ostatnia edycja:
Do góry