reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

W środę mam wizytę.
Ja biorę luteine 50 pod język 2x1 plus clexane. Może faktycznie to implantacja. Choć test mi już pokazał kreskę 8 marca.
Dziewczyny, ja swiruje bo jestem po dwóch poronieniach. Mam co prawda zdrowa, kochana córeczkę, ale naprawdę marzę o rodzeństwie dla niej.

reklama
Jak nie minie do jutra, idz koniecznie do lekarza, który cię prowadzi. albo zadzwoń chociaż. I idz na betę jutro i w srode. W takim wypadku lekarz będzie chciał wiedzieć, czy rośnie. też jestem po dwóch poronieniach, rozumiem Cię i przytulam.
W tej ciąży krwawiłam dokładnie w 11 dniu po owulacji, dzień po pierwszym pozytywnym teście i dzień po pierwszym zastrzyku. zastopowało się krwawienie i serduszko moje rośnie

Krwawienie samo przeszło? U mnie nie ma tego dużo. Tylko przy podcieraniu. Wkładka czysta. Na papierze pojedyncze nitki krwi. Przy ciąży z córką też plamiłam, ale chyba nie tak wcześnie.

Witam

Dzisiaj byłam u ginekologa aby potwierdzić swoją ciąże jestem w 5 tygodniu :)
5f7c8f222d604c4329c36a8ae63c8a0f.jpg

eb99e6a8c0757d6caf6086bbe0fb993e.jpg

Mam pewne obawy jednak czy wszystko ok ponieważ 2 dni temu dostałam lekkie boleści podbrzusza przychodzą i odchodzą. Czy któraś z was może też miała ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem obecnie w Londynie gdzie wychodzi na to ze utknęłam tutaj na dłużej. Miałam lecieć do męża w 17 marca a lotanie jest zabronione. Prosiłabym o dzielenie sie informacjami od lekarzy bo tutaj beznadziejni są. Poszłam prywatnie do polskiej kliniki dzisiaj chociaż pani ginekolog tez super nie była ale mam zamiar chodzić prywatnie bo tutaj to może kobietę w ciazy 3 razy by tylko chcieli widzieć a u nas w Polsce co chwile sie lata

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mam bóle podbrzusza i to często
mówiłam mojej gin, nawet rozkurczowych leków mi nie poleciła, więc to raczej normalne, mam teraz bolesną lewą pierś, i tkliwe sutki, bardzo mnie podnieca jak mąż dotyka mi piersi:rofl2:

mówiłam mojej gin, nawet rozkurczowych leków mi nie poleciła, więc to raczej normalne, mam teraz bolesną lewą pierś, i tkliwe sutki, bardzo mnie podnieca jak mąż dotyka mi piersi:rofl2:

Krwawienie samo przeszło? U mnie nie ma tego dużo. Tylko przy podcieraniu. Wkładka czysta. Na papierze pojedyncze nitki krwi. Przy ciąży z córką też plamiłam, ale chyba nie tak wcześnie.
Tak. Samo sie zatamowalo tak po 2 godzinach, bo duphadton dopiero o 22.00 bralam, a do tej pory bylo juz czysto. Krew byla żywoczerwona. Przy poronieniach bardzo powoli mi sie plamienie rozkręcało, więc to bylo takie inne i od razu pomyslalam, ze pewnie krew za rzadka.

Ostatnia edycja:
mam wizyte 3.04 wtedy założy mi książeczke ciąży
wolałabym tak żadko chodzić, jak pomyśle o badaniach to nie mam kiedy ich zrobić
nuszę się zebrać, może jutro

reklama
Do góry