Aha dziękuję za odpowiedź.
Tak właśnie mi się wydawało bo w sklepie jest pełno zarazków itp.
zarazki to swoją drogą, tak samo jak w sklepie kupuję bieliznę itp. tęż piorę przed użyciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha dziękuję za odpowiedź.
Tak właśnie mi się wydawało bo w sklepie jest pełno zarazków itp.
Slodkie te brzuchole wasze ...ja tez pralam w loveliDziewczyny - mała poprawka. BYŁAM szczupła [emoji14] mam pokaźny brzuch. Ale jak leżę to jest mały [emoji14]
Zdjecie z piątku, 17tc Zobacz załącznik 808409
Właśnie myśle, ze to macica się stawia. Ale dziecko na pewno siedziało właśnie po tej stronie lewej
Ale i tak fajny widok [emoji14]
Edit. Będę orać w jakimś proszczu dziecięcym. Chyba w loveli tak jak za pierwszym razem. Uwielbiam zapach ubranek po takim praniu
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Brzuch twardnieje na kilka sekund, spina sie I puszcza, ten stan nie utrzymuje sie non stop. Przewaznie po wysilku jak zaczynasz odpoczywac lub jak u mnie jak mam pelny pecherzo jaa, dopiero przeczytałam o twardnieniu brzucha, nigdy wczesniej o tym nie slyszalam a od kilku dni tak mam, a dopiero 16 tydzien... wczoraj to myslalam ze caly dzien byl taki twardy ale nic wiecej nie działo się
Super :-) ale rzeczywiście brzuszek już duży? Ile przytylas?Dziewczyny - mała poprawka. BYŁAM szczupła [emoji14] mam pokaźny brzuch. Ale jak leżę to jest mały [emoji14]
Zdjecie z piątku, 17tc Zobacz załącznik 808409
Właśnie myśle, ze to macica się stawia. Ale dziecko na pewno siedziało właśnie po tej stronie lewej
Ale i tak fajny widok [emoji14]
Edit. Będę orać w jakimś proszczu dziecięcym. Chyba w loveli tak jak za pierwszym razem. Uwielbiam zapach ubranek po takim praniu
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Może idź na jakąś dodatkową wizytę,choćby prywatnie. Uspokoisz się trochę jak uslyszysz serduszko :-)Ja dziś mam gorszy dzień.. boję się.. chcę już wiedzieć co jest nie tak.. Na nawiedza i czekanie mnie wykończą :/ dlaczego ja to gorzej znoszę niż on.. Myślałam że jakoś wytrzymam bez takiego dnia do końca, do wyników ale najwidoczniej jestem miękka. Tak bardzo bym chciała żeby brzuszek rósł, maluszek był zdrów i wszystko było dobrze.. gdyby tylko dało się to przewidzieć.. Najgorsze jest to że nie wiem jak maluszek się miewa po badaniu mln myśli. Jak to się uda to będę najszczęśliwsza na świecie. Takiego zwątpienia nie miałam nawet jak było ze mną źle jak miałam zator i zawał płuca, ale teraz martwię się nie tylko o siebie chyba nawet wolałabym żebym ja się z czymś zmagała niż moje małe niewinne stworzonko nie wiedziałam że można tak bardzo kochać kogoś mimo że się go nie widzi i nie zna do końca ja już zrobiłam wszystko co mogłam a i tak mi strasznie ciężko..
Rozumiem że się martwisz. Niestety ale na ile to możliwe spróbuj uzbroić się w cierpliwość, czasu się nie przyspieszy. Może jak Ciebie to uspokoi jak radzi Antonia2016 idź prywanie posłuchać serduszka.Ja dziś mam gorszy dzień.. boję się.. chcę już wiedzieć co jest nie tak.. Na nawiedza i czekanie mnie wykończą :/ dlaczego ja to gorzej znoszę niż on.. Myślałam że jakoś wytrzymam bez takiego dnia do końca, do wyników ale najwidoczniej jestem miękka. Tak bardzo bym chciała żeby brzuszek rósł, maluszek był zdrów i wszystko było dobrze.. gdyby tylko dało się to przewidzieć.. Najgorsze jest to że nie wiem jak maluszek się miewa po badaniu mln myśli. Jak to się uda to będę najszczęśliwsza na świecie. Takiego zwątpienia nie miałam nawet jak było ze mną źle jak miałam zator i zawał płuca, ale teraz martwię się nie tylko o siebie chyba nawet wolałabym żebym ja się z czymś zmagała niż moje małe niewinne stworzonko nie wiedziałam że można tak bardzo kochać kogoś mimo że się go nie widzi i nie zna do końca ja już zrobiłam wszystko co mogłam a i tak mi strasznie ciężko..
Właśnie ja tez jak mam pełny pęcherz to mam te skurcze. Często je masz? Ja praktycznie codziennie. Nie wiem czy to normalne...Brzuch twardnieje na kilka sekund, spina sie I puszcza, ten stan nie utrzymuje sie non stop. Przewaznie po wysilku jak zaczynasz odpoczywac lub jak u mnie jak mam pelny pecherz
Super :-) ale rzeczywiście brzuszek już duży? Ile przytylas?
Ja dziś mam gorszy dzień.. boję się.. chcę już wiedzieć co jest nie tak.. Na nawiedza i czekanie mnie wykończą :/ dlaczego ja to gorzej znoszę niż on.. Myślałam że jakoś wytrzymam bez takiego dnia do końca, do wyników ale najwidoczniej jestem miękka. Tak bardzo bym chciała żeby brzuszek rósł, maluszek był zdrów i wszystko było dobrze.. gdyby tylko dało się to przewidzieć.. Najgorsze jest to że nie wiem jak maluszek się miewa po badaniu mln myśli. Jak to się uda to będę najszczęśliwsza na świecie. Takiego zwątpienia nie miałam nawet jak było ze mną źle jak miałam zator i zawał płuca, ale teraz martwię się nie tylko o siebie chyba nawet wolałabym żebym ja się z czymś zmagała niż moje małe niewinne stworzonko nie wiedziałam że można tak bardzo kochać kogoś mimo że się go nie widzi i nie zna do końca ja już zrobiłam wszystko co mogłam a i tak mi strasznie ciężko..