reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Emalka Tobie tez powodzenia dzis
emalkadream
Gaga trzymam kciuki. Zazdroszczę że za chwilę będziesz po wszystkim. Pewnie szybciej niż ja przejdę przez izbę przyjęć [emoji6] w nocy nie było tragedii tylko raz się obudziłam czy aby nie zaspałem, snów dziwnej treści tez nie było. [emoji6]
Dzięki dziewczyny za kciuki.
Ostatnie zdjęcie brzucha [emoji5] 39t3d 77kg
Jestem w trakcie 40 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc)[emoji179] [emoji128][emoji738]
Dzięki dziewczyny za kciuki.
Ostatnie zdjęcie brzucha [emoji5] 39t3d 77kg
Jestem w trakcie 40 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc)[emoji179] [emoji128][emoji738]
Załączniki
mama-czwórki
Gaga , Emalka- powodzenia. Z niecierpliwością będę tu dziś zaglądać w oczekiwaniu na wiadomości od Was.
Sob- fajnie , że idziecie do domku. Mam nadzieję , że synuś szybciutko zaakceptuje i pokocha siostrzyczkĘ.
Sob- fajnie , że idziecie do domku. Mam nadzieję , że synuś szybciutko zaakceptuje i pokocha siostrzyczkĘ.
Priinceseczka
Dziewczyny kciuki :-*
Gaga no to juz jestem z Toba myslami!
Gaga no to juz jestem z Toba myslami!
Joasia_1986
Hej dziewczyny.
Gaga, Emalkadream mocne kciuki!
Ja choć nie mam w domu bobasa, to wydajność jakoś mi spada. Pewnie przyczyniają sie do tego też nocne odciągania mleka. Wczoraj zaczęłam ogarniać mieszkanie po mojej nieobecności. Oczywiście góra prania. Dziś cd.
Miałam też wizyte położnej. Pooglądała mnie, pomierzyła ciśnienie i temp.
Wpadł mąż na chwile. Przywiózł obiad.
Później ubłagałam Zu żeby położyła się spać i zasnęłam razem z nią w dwie minuty. Obudził mnie tel koleżanki i patrze, że zaraz trzeba się zbierać do Gabrysia. Aż nie miałam siły wstać z fotela. Przyjechał R.obudził Zu i pojechaliśmy.
Gabrysia przewieźli już na "lżejszą" sale. Ordynator mówiła, że miał dobry "drugi start" i narazie nie widzą nieprawidłowości, no, ale jeszcze rezonas go czeka. Druga kwestia to jedzenie. Nie chce jeść z butelki i wczoraj miał jeszcze sonde. Koleżanka mi pisała, że jej córka też nie chciała, ale z piersi wzięła, więc może i on by wziął. Będziemy negocjować z lekarzem.
Niestety tam cały czas odwiedziny są ograniczone. Dopiero jak awansuje na kolejną sale to będzie można spędzić z nim więcej czasu.
No, a z moich laktacyjnych postępów, to wczoraj po powrocie od Gabrysia ściągłam w sumie 250ml. Co by to było jakbym go miała cały czas w domu [emoji4]
8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]
Gaga, Emalkadream mocne kciuki!
Ja choć nie mam w domu bobasa, to wydajność jakoś mi spada. Pewnie przyczyniają sie do tego też nocne odciągania mleka. Wczoraj zaczęłam ogarniać mieszkanie po mojej nieobecności. Oczywiście góra prania. Dziś cd.
Miałam też wizyte położnej. Pooglądała mnie, pomierzyła ciśnienie i temp.
Wpadł mąż na chwile. Przywiózł obiad.
Później ubłagałam Zu żeby położyła się spać i zasnęłam razem z nią w dwie minuty. Obudził mnie tel koleżanki i patrze, że zaraz trzeba się zbierać do Gabrysia. Aż nie miałam siły wstać z fotela. Przyjechał R.obudził Zu i pojechaliśmy.
Gabrysia przewieźli już na "lżejszą" sale. Ordynator mówiła, że miał dobry "drugi start" i narazie nie widzą nieprawidłowości, no, ale jeszcze rezonas go czeka. Druga kwestia to jedzenie. Nie chce jeść z butelki i wczoraj miał jeszcze sonde. Koleżanka mi pisała, że jej córka też nie chciała, ale z piersi wzięła, więc może i on by wziął. Będziemy negocjować z lekarzem.
Niestety tam cały czas odwiedziny są ograniczone. Dopiero jak awansuje na kolejną sale to będzie można spędzić z nim więcej czasu.
No, a z moich laktacyjnych postępów, to wczoraj po powrocie od Gabrysia ściągłam w sumie 250ml. Co by to było jakbym go miała cały czas w domu [emoji4]
reklama
Joasia_1986
Gaga! Gratulacje! Witamy Sebastiana na świecie [emoji8][emoji8][emoji8]
Odpoczywaj i nie denerwuj sie. Na pewno jesteście w dobrych rękach.
Odpoczywaj i nie denerwuj sie. Na pewno jesteście w dobrych rękach.