reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka Linka chyba dziś u Was pierwsze imprezy nowych domowników? [emoji6] imieniny Antoniego. Wszystkiego najlepszego dla maluchów.

Kejti daj znać jakie decyzje.

Basienka i Pterusinska nam zamilkly [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Emalka kochana dziekuje :* my dzis dzien u dziadków bo u nas sie podłogi okna wlasnie szoruja :)

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

No właśnie czort wie co to za cholerstwo.. w szpitalu lekarka podejrzewała, że go przegrzałam (krostki ma na całym ciałku), ale jak obserwuje z dnia na dzień one znikają i.. pojawiają się nowe, w nowych miejscach. Mały jest spokojny, śpi ładnie więc raczej go to nie wkurza, ale drażnić zaczyna mnie ;)
Skrzat teoretycznie najłatiwej byłoby odejść od nabiału na razie, ale dopoki mi pediatra nie każe tego zrobić to nie dam rady, ja jogurty, mleko itd jem na potęgę bo organizm tak się ich domaga.. Zbożówka z mlekiem tak samo. Nie jem tylko czekolady (za dużo;) ) ani nie piję kawy (jeszcze). Kalafior, kapusta, surowe, gotowane - wszystko zjadam, dużo piję (herbata czarna, z pokrzywy, koper włoski i pół szlanki pepsi dziennie zamiast kawy;) ). Smażone i gotowane. Młody ma się ogólnie świetnie, tylko te krostki.

Ewa czekamy na wieści cały czas :) :)

Mama4 - masz maluszka przy sobie?

Basienka - domyslam się że to czekanie Cię dobija.. ale na prawdę jeszcze kilka dni i będzie z głowy..

Joasia - super podejście :) nastaw się żeby jak najszybciej urodzić i pojdzie jak z płatka :D

Dziewczyny "pracujące" zostajecie w domu z maluszkami na cały rok? Macie już jakieś plany co potem?

Ivi -Ja również obstawiam alergię . Moja Mila miała takie chrostki przy alergii .

U nas narazie super.Krzyś dulda cyca jak najęty i śpi na zmianę . Ja czuję się dużo lepiej niż po poprzednim cięciu. Dopiero teraz pobrali mu krew do badań więc wyniki jutro.
Jestem. zakochana po uszy w tym Maleństwie.

Witam się i ja.. dziś od rana miałam trochę zajęć a później gin stąd dopiero mam chwilę zajrzeć[emoji6]

Mama czwórki gratuluję piątej pociechy[emoji2] i trzymam kciuki za wyniki![emoji10]

Kliska, majdaczek i Wam serdecznie gratuluję i zazdroszcze[emoji6]

Ewa Ty już pewnie po ale jak nie to życzę powodzenia[emoji2]

Więcej nie nadrobie bo nie mam sił na nic[emoji19]

Miłego wieczoru[emoji6]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

mama-czworki gratulacje :) Wracaj szybko do pełni sił!

Bedemama 5h prania to co tam było ze tyle sie musiało prac
emoji6.png
emoji15.png

Dokładnie 5 godzin i 14 minut! Prały się i suszyły ręczniki. Dobrze, że nie trzeba było o 4 nad ranem wstawać, żeby je porozwieszać...

Dziewczynki jakie kurtki/kombinezony kupiłyście dzieciaczkom na wyjście ze szpitala? Ma któraś Teddy z H&M?

Link do: H&M Teddy overall 19,99

reklama
Do góry