reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros-i to jest super podejście do sprawy:happy: Najważniejsze że malutka jest na piersi , a to , że dulda przez nakładki nie ma znaczenia .

Mnie jak wody odchodziły to dosłownie chlusnęło , później lało się jeszcze gdzieś przez godzinę po trochę.

reklama
Mamo czworki ja mialam zmyte. Paznokcie zmylam mniej woecej wtedy co pakowalam torbe do szpitala.
A na stol polozylam sie w skarpetkach bo tak zimno mi bylo i pozowlili:-)

Mama czwórki ze straszeniem z pewnością grubo przesadzasz [emoji6] co do paznokci ja bym jednak chyba na Twoim miejscu nie malowała...

Milagros zaraz tak sobie sprawdze bo już schiz dostaję...

Koalka no niestety u mnie len i po mnie i po tatusiu [emoji6] tak się dobralismy ciekawie [emoji23]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Milagros ja nie wiem ile czasu jest... ale wczoraj dostałam takie pismo z pracy może komuś się przyda[emoji6]

1478351297-1d1mld.jpeg

1478351322-1d1mld.jpeg

1478351337-1d1mld.jpeg

1478351351-1d1mld.jpeg

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Milagros napewno skrzepow z krwi juz nie powinno być ... Nawet ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy mnie czasem nie lyzeczkowali po porodzie bo tak wylam z bólu i płakałam , długo to trwało myślałam że puścił wszystko bo małego zabrali sinego , mojego się pytałam to mówił ze położna trzymała jakiś dziwny metalowy długi przyzad ...

Linka- gdyby Cię łyżeczkowali to informacja o tym powinna się znaleźć w wypisie ze szpitala.

Naoglądałam się na TVN 24 strasznej historii o porodzie i za przeproszeniem zesrana jestem ze strachu jeszcze bardziej. Wyprałam jeszcze raz pościel maluszka bo mi się wydawaloze się zakurzyła i zmykam prasować żeby czymś się zająć.

Heheh Basienka moj maz sie usmial z Twojego wpisu a na koniec uznal ze seks nie pomaga i mial racje ;d

Karosznurek idiota. Wspolczuje zastoju:(

Ja dzis bylam w szkole jeszcze jutro i dwa tygodnie przerwy.
Chyba rozeszlo mi sie spojenie. Nie wiem jak to sprawdzic i nie wiem czy z takim czyms nie wysmieja mnie na sorze ale boli okropnie nie dam rady doslownie chodzic. Nigdy mnie w kroku az tak nie bolalo te kosci czy ścięgna. Mialam zamiar umyc na kolanach podloge zeby mala pobujac i teraz nie wiem czy to spojenie powinnam wlasnie rozruszac czy raczej lezec i sie nie ruszac.
Na pocieszenie mąż zrobil kiszke ziemniaczaną więc chociaz pojem cos dobrego.

Jestem w 40. tygodniu ciąży <3

reklama
Linka tez sie zastanawiam czy na IP z "krwawieniem" nie pojechać, bo jakoś przestało mi sie podobać..:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry