reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob oj wiem co czujesz ja juz też jestem taka maruda ze szok. Najlepsze jest to ze nie wierze ze cokolwiek sie rozkreci. Wchodzę tu codziennie, czytam jak każda z Was po koleji.... A u mne ostatni skurcz byl chyba tydzien temu.
Joasia ale Ci zazdroszcze...

reklama
Wy marudy? Szkoda, że mojego męża nie słyszycie... tylko kiedy i kiedy.

No jestem na ktg. Właśnie sie pisze pierwszy dłuuuuuugi skurcz.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Joasia nie zostawiaj mnie bo ja tez mam na 8 ;d a jak na razie siedzę w szkole i porodu nie widac.

Jestem w 39. tygodniu ciąży <3

Hej[emoji3]

Wy to nie marudy jesteście. Ja to Wam zazdroszczę bo Wy na dniach a ja do 23 muszę czekać[emoji33]
Od kilku dni mnie męczą bóle jak na okres a wczoraj były dość konkretne. Taka radochę miałam ze może się coś rozkręci a tu zasnęłam i bóle minęły[emoji22]

Jak ja już jestem zmęczona a to dopiero 37+4 to nie wyobrażam sobie jak wy się czujecie.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Uskuteczniac s?? ..... Nie wierze. Od 2 tyg codziennie sEx, sprzątanie podlogi, piłka, spacery, schody.... Wyczytalam nawet o kapuscie kiszonej+napoju gazowanym.....
I fakrycznie pojawila sie s jak sraczka ( przepraszam.....) !!!!!!!
Jak slysze dobre rady kolezanek ze sex pomaga to mam ochote pozabijac....

Emalka pokolysze ja jak wylezie w końcu[emoji6]

MartiniM a powiedz jak to się stało że nie zauważyłas odejścia wód? One się saczyly czy jak?

Basienka jedziemy na tym samym wózku ehhh..

Joasia pomysl co by było jakby to Twój mąż miał rodzić hehe[emoji6]

Keejti, Joasia proszę grzecznie czekać w kolejce bo ja i Basienka mamy wcześniejszy termin [emoji13]

U nas sex też nie działa[emoji58] w sumie nic nie działa[emoji6]

Karola do 23.11 myślę że już będę po bo to już 43tc by byl[emoji33] przyznam masz gorzej[emoji6]

Jestem w 41 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkie juz marudzimy bo każda chce tulić maluszka do piersi :-) U mnie przed 37 tygodniem to slurczybyki nie dawały mi spac a jak zaczął sie bezpieczny 38 to nagle cisza na planie. W poniedziałek mam wizytę u gina i ma mnie dopiero na KTG wysłać wiec i ja podpatrze czy jakis skurcz sie rysuje.

Karo tulę mocno i nie przejmuj sie skubańcem, skoro nie przyszedł na wpis dziecka to znaczy ze ne uznał?
Tez byłoby mi przykro ale masz swoje maleństwo i ono jest najważniejsze.
Od czego gorączka? grypa?

Do góry