reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gratki dla rozpakowanych

Iza - faktycznie trochę to dziwne żeby 15 min. przed jedzeniem to podawać . Bez sensu- dziecko ma płakać 15 min w oczekiwaniu na jedzenie, a Ty chodzić na rzęsach po nieprzespanych nocach?... Wg mnie to nie do zrealizowania.
Dużo rozsądniejsze wydaje się podejście doktor Keejti. Skonsultuj może to jeszcze np. z położną.
Ps. Synek pięknie przybrał na wadze.

reklama
Hej hej ja dziś troszkę więcej posprzatalam i pogotowalam ale o dziwo dobrze się czuje...
Ale młody zaraz mne fizycznie wykończy bo dziś dla odmiany znów mama i mama...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Dziewczyny gratulacje !!!! Jak było ? Dajcie zdjęcia maluszków .
Ale nas juz mało zostało :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emalka to teraz slucham kiedy mnie wykreslisz z tej listy?:d
Maz sie nie spieszy zeby mi pomoc mala wyganiac ;(
Ale bede działać. Jutro podlogi na kolanach. Sobota i niedziela mam szkole . od poniedzialku nie wiem moze bede o schodach biegac. A i tak z moim szczesciem skończy sie cc

Hehehe doktor ze mnie zaden niestety ale przerabialam z Julkiem te specyfiki:)

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

Sprostowanie.. nie 15 , z czyms innym mi się pomyliło .. przy tym czekać ale mniej ,7 min..ale to i tak za dużo na tego bobka mojego :o

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

Kejti jak już urodzisz to Cię wykreśle[emoji6] sama napisałaś że maks 14do szpitala to tak jak ja na 15. Poza tym Ty brzuch masz malutki to musi jeszcze trochę podrosnac [emoji12]
Basienkaa jest już chyba po terminie.
Aob termin ma na sobotę
Pterusinska też na dniach coś kojarzę.
Także cierpliwości kochana jakby to powiedzieć szansę już miałaś [emoji6] teraz musisz troszkę poczekać. Pierwsza pewna w kolejce jest mama4 na 7listopada.
Listopad się dopiero zaczął a jak tak dalej pójdzie to do 20 wszystkie się rozpakujemy [emoji5]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Emalka ale jak Ty pamietasz ktora kiedy:p
Ja bym chciała juz bo ostatnio bardzo mi ciezko miednica cala boli i tylko narzekam

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

hej hej :) ja miałam super dzień dziś ;) kapusta nastawiona:p 5 sporych główke + siatka marchewki, dzieciaki miały frajdę nogami ubijając :D Starszaki dziś były na basenie, najmłodsza się cieszyła spokojem a ja nawet dałam radę usiąść (!!!!) i w spokoju (!!!!) kawę zbożową wypić ;) Mały jest absolutnie genialny, je i śpi. No i kupki robi ;)

Ja już się nie mogę doczekać kolejnych bobasków :)

Gratuluje MArtini, diabliczce i katjuszce. KUrcze jak Wy to dziewuszki robicie :D Może macie jakies sprawdzone sposoby.. No bo co tu robić... jak wydaje Ci się że to już........ a jednak po godzinie przechodzi :|
Emalka termin mam na jutro !!!!

A tak mi gienek obiecywał że będzie wczesniej ......

dziewczyny ktore juz sa po.... Przypomnijciemi proszę czy u każdej z Was akcja rozpoczynała sie w nocy/ nad ranem??

Ostatnia edycja:
reklama
Ivi alez Ty masz energii! [emoji2] Zazdroszcze [emoji6] i grzecznego bobo też [emoji2]

Netta jednym słowem gdyby Twoja szyjka lepiej współpracowała to chyba byś w domu urodziła [emoji2] życzę sobie też takiego porodu a najbardziej braku napięcia/pekniecia [emoji6]

Basienka też chciałabym poznać tajne sposoby dziewczyn na szybki poród[emoji6]
Pierwszy porod zaczął mi się w nocy[emoji6]

Idę spać... dobrej nocki[emoji2]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Do góry