reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny gratulacje !
MartiniM wiedziałam ze to cisza przed burza ;-) Jak dojedziesz do siebie to ucałuje od ciotek maluszka i napisz jak to przeżyłaś ;)
Jejku jak ja po cichutku zazdroszczę Wam maluszków przy sobie... U mnie to chyba wieczność bedzie trwać skurcze nieregularne i na tym koniec

reklama
Joasia dzieki za info :), ja tak z ciekawości zapytałam, bo wlasnie ta kumpela mi o tej wkładce mówila i jak mi pożycza to będę miała, ale doświadczenia z tula żadnego. Puki co będziemy sie z Maluda chustowac, musze tego doradcę ściągnąć jak sie Młoda urodzi by mi na nowo pokazał wiązanie, chyba ze z YouTube dam radę jak juz nosiłam te kilka lat temu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo katusia i Martini !! Fajnie macie, aż ze wzruszenia się popłacze!! :)
Gaga, ja wczoraj to wszystko bym zrobiła, aby przestało mi cieknąć.
Chyba ogarniam co to wisiadło i też mi się to nie podobało... nie wiem czy uda mi się za bardzo ogarnąć chustę, gdy będę chciała zostawić stelaż z gondolą w samochodzie i pójść do mieszkania na 2 piętro... po prostu takie nosidło już gotowe byłoby wygodniejsze i używałabym tego tylko tak z mieszkania do samochodu i z samochodu do mieszkania, aby móc jeszcze te zakupy czasem wnieść po schodach. W ogóle się zastanawiam ile niemowlaka (nie noworodka) można w takim nosidełku przy ciele nosić. Miałyście takie sytuacje, że poszłyście np. na pocztę i zamiast wózka to w takim nosidełku? Nie wiem też w jakiej kwocie nie będzie to jakieś *****, tylko coś w porządku, ale też nie za drogie...

A my byliśmy dzisiaj u pediatry..malutki tydz temu wychodząc ze szpitala miał wpisana wagę 2520, a dzisiaj mamy 2940 :) ale jest problem z ciaglym ulewaniem :( mam bebilon do zageszczenia i debridat przepisany .. macie jakis sposób na szybkie i łatwe podanie tego nutri ? mój jak się budzi to od razu jeść nie wytrzyma 15 min tak jak napisane , żeby podac to 15 min przed jedzeniem .. moja druga pediatra Kejti mówi zeby albo do mleka sypać albo wogole nie podawać bo i tak dupa.. słuchać jej ?[emoji14]

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

reklama
Do góry