reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Na wizytowym dziś coś krótko napisała ale nic o sobie [emoji53]

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

reklama
Katerinka Aha to rozumiem juz:) ja przepowiadających w sumie tez nigdy nie miałam dlatego dziwie sie temu bólowi co od popołudnia w krzyżu czuje :D ale dopóki nie bedzie rwało tak ze łzy z oczu lecą i na nogach nie idzie ustać to sie nie martwię tylko cieszę ze brzusio pracuje ;)

A mnie dzis wzięło na sprzątanie masakrycznie!! Właśnie pucuje sypialnie:/
Aha- ma któraś myjkę do okien karchera? Jakieś opinie/ zdanie na jej temat macie? Chętnie poczytam:)/):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gaga dzieci serduszkowe zawsze są mniejsze , i na pewno nie będą wywoływać z tego co się orientuje jak było u siostry czekają aż się samo zacznie ona rodziła jakoś 2 dni po terminie .. Zuza tez w brzuszku stanęła i długo nie przybierala później trochę nadrobila niepamiętam dokładnie ale coś lekko ponad 3 kg się urodziła ... Jeśli chcesz to mogę się siostry dopytac o link na Facebooka do mam serduszkowe co dzieci leczonych w prokocimiu bo z tego co wiem to większość mam się tam zna z pobytow i bardzo się razem wspierają ...

Dzień dobry. Ja już na ktg. Nawet dwa B-H się zapisały do tej pory.
Wczoraj miałam nerwówke, to co chwile brzuch się spinał. Spać w nocy nie mogłam. Rano mi było niedobrze. Teraz jak zobaczyłam te znajome zielone kitle i ich ryjki to w ogóle strach mnie obleciał. Teraz jestem tu pierwszy raz, a z Zu byłam stałym klientem.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Cześć laseczki, ja właśnie w laboratorium na badanie na ths czekam.. dzis nagła wizyta u endokrynologa bo następna dopiero za 1,5tyg mogłaby być:/
U mnie noc tez kiepska .. ale to norma juz teraz wiec sie nie martwię:/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej. I u mnie dziś jakaś dziwna nerwówka przed poranną wizytą. Takie emocje jakbym miała rodzić.... Pewnie dlatego że już ostatnio szyjka była skrócona i do tego miękka, zobaczymy co tam dziś gin. wybada;-) ;)

Linka ma racje odnosnie dzieci serduszkowych, one maja zawsze troszke mniejsza wage ale dzieci zdrowe tez nie zawsze sa kolosami, takze ja bym sie tym nie przejmowala... dzieci rosna w roznym tempie i z roznym przyboeraja po porodzie. Ja urodzilam sie w 38 tygodniu, porod byl naturalny z waga 3600g i dlugoscia 49 cm a wyroslam na kobić 172cm.

Mamo czworki- uspokoj sie :-* musi byc wszystko dobrze.
U mnie poki co wzgledny spokoj. Maz mi ogarnal troche podwozie. Chcialabym date cc na przyszly tydzien ale pewnie bedzie dalej

Dzień dobry

Powodzenia na wizytach dziś[emoji6]

Asia jak ktg dalej?

Ivi fajnie że udało się załatwić wizytę szybciej..

Mama czwórki o której masz wizytę? Trzymaj się dzielnie do tego 7.11[emoji6]

Ja w końcu liście malin zamowilam z Gemini bo uzbierało mi się małe zamówienie i czekam.. mam nadzieję że jutro będzie [emoji2]

U mnie nocki też słabe ale to znów starszak... a jeszcze mąż ma nocki więc walczę sama.. teraz juz wiem na 100% że zęby na przebiciu tylko mam nadzieję że szybko wyjdą i choć te pół roku będę miała spokoju do kiedy mala nie zacznie ząbkować...

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Myślę czy nospy sobie nie wziąć i chyba wezme. Położnej sie nie podobało. Mówi, że macica gotowa. Doktorka co oglądała też powiedziała, że już niedługo.
Mojego gina na było. Ma być po południu. Wizyte mam w poniedziałek to zobaczymy co tam słychać.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Asia, to szykuj się powoli, a ile procent wyszło?

Karosznurek, wyszło na standardowym ktg, żeby było śmieszniej, to pojechałam tam autobusem, a wcześniej
15 min. pieszo na przystanek. Pamiętam, że jeszcze pytałam położną, czy to nie przez chodzenie te skurcze, ale nie. Potem, jak już wiedziałam, że to skurcze, to czułam je coraz wyraźniej rzeczywiście.
Jeszcze jedna dziewczyna rodziła, jak byłam w szpitalu, która nie czuła skurczy w domu, dopiero zaczęły się bolesne jak miała je bodajże co 2 czy 1,5 minuty i wtedy szybko do szpitala, urodziła w 1,5 godz., pierwsze dziecko.

Mamo czwórki, kciuki za dziś, do 7.11 jeszcze trochę czasu.

Priinceseczka, Ty też dziś wizytujesz? Haha, Twój mąż to już we wszystkim wprawiony :D

Aob, to Wy ostatnie ząbki macie już na wylocie? U nas dalej tylko 4 :( Coś tam jej znowu wychodzi, ale u M. to strasznie długi proces, wszyscy po wyglądzie dziąseł od października zeszłego roku wieszczyli te zęby, a wyszły w sierpniu... Także pewnie prędzej małej wyjdą wszystkie niż starszej;)

Do góry