Witam nowe Mamy
Ja tez się budzę z bólem głowy i od razu robie sobie zimny okład na czoło oczy i skronie. Czasem drzemka potem i przechodzi jakoś. Ja mam jakąś blokadę przed braniem przeciwbólowych i mój organizm chyba już wie ze musi sobie radzić sam .
Dziś już zakupiłam koszyk truskawek i zjadłam tyle ze chyba nigdy wcześniej tAK dużo.
Dziś cały dxien na dworze spędziłam pięknie było. Ja na leżaczku niko biegał i się bawił. Potem grill i pyszna wiosenna sałata . Tak to ja mogę nawet na bóle tak nie zwracam uwagi wtedy. Brakuje mi książki jeszcze na tym leżaczku ale przy Niko się nie da bo on ma tysiąc pomysłów na minutę i trzeba go obserwować hehe.
Keejti ciesze się ze cos ruszyło z wyborem mieszkania i wkrótce bedxie żyło wam się lepiej. Jest piekarnik w tym najlepszym mieszkaniu?
Kurcze diabliczka nie przypuszczalabym, ja jem i jadłam tyle cytrusów ze ho ho. I nie wiem cxy umiem zrezygnować. Mam nadzieje ze te bóle ci przejdą. Wspolczuje bardzo.
Em ka podziwiam Cię za charyzmę, silna z ciebie kobieta i widzę że nie tsk łatwo się poddajesz. Gratuluję udanego wyjazdu.
Lilith twojego serducho najważniejsze chciałaś uratować te kociaczki, zrobiłaś wszystko co mogłaś
Aob66 pojawiasz się i znikasz i znikasz. ..
tak mi się ta piosenka skojarzyła