reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mnie to boli calutki dzień..

Mi mojego dzis żal..narobił się a tu wzgardzilam i jeszcze mu wszystko do sprzątania zostawiłam..

reklama
Iza pokaż wlody:)

Gaga a co to za cudowne witaminy?

A już doczytalam to mi właśnie ta gin dała tego próbki i kazała brać bo najlepsze i myślę se prowizję ma że poleci

A mu wróciliśmy po 10 z zakupów, Julek ma fajne trampki z hm a ja kurtkę na wiosnę. No i pizza była grana a młody z opiekunka. Ale mieliśmy akcje. Ja go wzięłam wózkiem z samochodu q mąż pojechał zaparkować bo nam się spieszylo a trochę źle pojechałam. Ona mówi że bez wózka go weźmie no dobra wzięła ja wracam do sam dość szybkim krokiem mąż złapał wózek złożył pach do bagażnika i ruszamy bo późno się robi. Po drodze na Orlen. M tankuje ja poszłam siku i zapłacić. Stoję przy kasie i typ do mnie podchodzi : przepraszam pani była przed chwilą na ulicy Dubois mogę wiedzieć w po co? Ja mówię słucham? W szoku byłam. A on dalej że już z moim mężem rozmawiał ze coś musi potwierdzić i co ja tam robiłam. Na szczęście kasjerki były bo nie wiem co bym zrobiła ja mówię proszę zadzwonić na policję jeżeli coś Pan musi potwierdzić bo ja takich informacji nie będę udzielać moja sprawa gdzie jeżdżę i co robię. Wychodze patrzę typ nam zajechal drogę i jeszcze się wykloca. I w końcu mu powiedziałam że dziecko odwozilam. A co się okazuje męża się na początku pytał co tam robiliśmy. Ze to nie jest jego wózek ten co mamy w bagażniku ale on wszystko widział że niby taka szybka akcja. Chyba dał do zrozumienia że my komuś wózek ukradlisny. Mąż mu pokazał w samochodzie łóżeczko turystyczne i fotelik przypiety i mówi żeby mnie spytał a ten dalej a gdzie jest dziecko. No co za typ ale się rospisalam. Ale zła byłam na męża ja bym od razu policję wezwała wogole nie wiem jak tak można jeszcze tak bezczelnie. Masakra.

A poza tym pierwszy raz w życiu się wyklocilam w markecie i przyjęcie bez kolejki bo kolejki na pół sklepu kasjerki stoją i się śmieją a kasy zamknięte to poszłam i mówię że kasa dla kobiet w ciąży zamknięta że może ja się źle czuje ze czemu takie kolejki i mnie do informacji odesłali żeby mi policzyla :d

Witam z rana jak się wyspalam padlam jak kawka wczoraj .
Lili co do golonki wczorajszej o dziwo zjadłam i mi smakowała chyba przechodzi niechęć do mięsa i wędlin na kolacje tez chłop mój kupił sobie salceson i tez na kanapkę się skusilam

Keejti ostro współczuję nerwów

Onadlaniego moje gratulacje ze szybko się udało . A w jednej klinice robiłaś in vitro 2 razy

Keejti masakra ja ro bym sie przestraszyla tego faceta.. ale ze mu tak zalezalo.. kto by pomyslal ze sa jeszcze tacy ludzie...

Linka witaj cudowne uczucie byc wyspanym nie :-)

Dziewcxyny mam pytanie..
chodzi o liste mam..

Chcialam zapytac co myslicie o tym zeby napisac wszystkie mamy aniolkow.. zeby zostala pamiec o nich.. mysle, ze jak podczytuja to byloby im milo, ze byly i sa wsrod nas...
tylko dodatkowo niestety nie wiem czy pamietam dobrze wszystkie nicki stad prodze Was o pomoc w przypomnieniu..

Aob66 myślę że to dobry pomysł z mamusia mi aniołków .

. a co do uczucia wspaniałe dawno się tak nie czułam na siku juz nie wstawałam :) wszystko juz wyżej poszło dzidzia jest wysoko ale jeszcze wszystko powróci i pod koniec każda z nas będzie miała dość

Hej:-) Mam pytanie. Wczoraj wieczorem zaczęłam plamic. Taki zabarwiony na brązowo śluz. Dziś jakby ustapilo. Nie wiem już co robić. czy się martwić? Już raz wyladowalam w szpitalu w 5 tyg i tylko luteina mnie faszerowali. W domu mam duphaston który biorę cały czas.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Będę dalej kontrolować sytuację. Jak sie całkiem uspokoi to dam spokój. W innym wypadku dzwonie do mojej gin i jadę na Ip.
A powiedzcie mi czy to może wynikać z przemęczenia bo faktycznie wczoraj przegielam...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hej, Karola myślę że prawie napewno x przemęczenia , postaraj się odpocząć

Laski rodzice do mnie przyjadą niedługo a u mnie syfon jak po wojnie. Szybki przepis na sałatkę piątkowa na juz poproszę bo nie mam czym poczestowac :/

reklama
Do góry