reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka dokładnie mąż chciał ze mnie dentystę zrobić (bo w tej branży pracowałam jakiś czas) ale to głównie właśnie ze względu na kedyt, tyle że teraz bym musiała maturę zdawać a nie czuje się na siłach.

Agulek wiem ze na to trzeba czasu ale inaczej nie ma żadnej perspektywy na własne mieszkanie, chyba że lotto wygram -.-

Katerineczka mój synek dziś kończy 10 mies i właśnie jest na etapie samodzielnego przemieszczania się po mieszkaniu a drzemkę dzienna odpuścił, wiec cały dzień za nim latam. :p

Linka jak się widzi takie cierpiące maleństwo to aż coś w środku człowieka ściska.

Gosia ja na pewno przytyłam ale nie wiem dokładnie ile, bo nie mam siły na wagę wejść.

Iza ja mam brzydki biust po pierwszej ciąży no ale trudno.

Emka mi się udało zajść w ciążę mimo że nie miałam jeszcze @ po poprzedniej ciąży :-)

Princeseczka no właśnie trzeba uważać i jedyne co to na badania czy do lekarza - na czerwcowkach tez tak jedna dziewczynę sprawdzali.

reklama
Karola u mnie z cera koszmar tak samo miałam w tamtej ciąży, pryszcze się pojawiły do tego pory mega rozszerzone i skóra wręcz przesuszona. Znów mam ciążę bez makijażu bo po prostu się nie da. Tylko kremy nawilżające, bo aż boli taka sucha (a mimo to są pryszcze!)

Agucha a Ty skąd dokładnie jesteś?

katerineczka no taki chyba bedzie trzeba kupic :) jak jutro bede sie tak czula kk
Dzień dobry.

Marti jak się czujesz?

Ja dziś trochę lepiej. Głowę czuje, ale już nie tak bardzo.

Linka na moją modlitwe możesz liczyć.

Czuje sie troche lepiej,ale nadal jestem polamana, nie jest tak jak byc powinno. nie wiem juz co mam zrobic. teraz panuje wirus i jak pojde do lekarza to tam bedzie 383922829 chorych osob w poczekalni.
spalam dzis do 12. a pod wieczor moze sie goraczka nasilic. czytalam ,ze to jest bardzo niebezpieczne dla dziecka. bardzo sie boje . doradzcie cos prosze dziewczyny ;(;(;( nie wiem czy moze sie przejsc do apteki i zapytac o cos dla kobiet w ciazy

moja siostra mowila,ze moge tylko apap wziac,ale ja czytalam ,ze w pierwszym trymestrze nawet on nie jest za bardzo wskazany. nie chce zeby przez te cholerne wirusy cos sie stalo mojemu dziecku ;(

animka czuje sie tak jakbym mialam goraczke , teraz i tak lepiej,ale wczoraj wieczorem bylo mi zimno bardzo , mialam dreszcze. niestety nie mam tu termometru . plus w ciagu godziny kichnelam ze 3 razy. na szczescie nie mam kaszlu,kataru i kicham rzadko, ale kto wie, jednak czytalam ,ze goraczka jest najgrosza z tych wszystkich objawow. i nie mam pojecia co zrobic zeby ja zbic, lekow w ciazy nie mozna za bardzo brac a ponoc goraczka jest bardzo niebezpieczna dla dziecka. jak bylam u ginekologa 3 dni temu to mi mowila,zebym uwazala bo wirus jakis teraz panuje., no i prosze;/ wczoraj w dzien czulam sie swietnie. pierwszy raz od dluzszego czasu a wieczorem koszmarnie. ;/ bylam wczoraj u mamy i brat chory w lozku lezal, poszedl do szkoly i z niej wrocil bo chory!staralam sie od niego trzymac z daleka ,ale przechodzil przez pokoj. drugi brat tez smarka. siostra byla przeziebiona,ciocia przeziebiona,szwagra tez zlapalo. nikogo nie mozna odwiedzic. a wiecie,na zakupach bylam,do ludzi wyszlam i teraz prosze ;/

Marti plucz sobie gardło woda utleniona ona zabija duzo bakterii ( 1 kieliszek wody utleionej i 2 kiliszki kranowki)wszystko bedzie dobrze a moze lepiej kupic termometr i sie nie stresować? Jakby gorączka byla az taka straszna to polowy dzieci by nie bylo ;) ja teraz druga ciąża i choroba za mna w poerwszej bylo dokladnie tak samo, rozlozylo mnie na samym początku ;) wszystko bedzie dobrze, zdrowka :*

Ale piękna Cora :) Moja Corcia patrzala ze mna na wystep tez fanka elsy i krainy lodu i pyta skad ma taka sukienke i warkoczyk ? :) A Ty jestes super kobitka :)

Sukienka gdzieś u nas w mieście kupiona w sklepie z ubraniami dla dzieci, a warkocz to z jej włosów :) make up oczywiście też musiał być :) Takie życzenie damy było :)

reklama
Do góry