reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

maleducada- ,ze podwyzszona to wiem,tez sie tak czesto czuje,ale teraz to mnie lapie a wczoraj bylo mi naprawde bardzo zimno poznym wieczorem. zaraz wskoczylam do lozka. nawet za bardzo nie mialam sily sobie herbaty zrobic ani nic jesc. ogolnie nie mam ochoty nic jest przez nudnosci,ale sie zmuszam. na szczescie nie telepalo mna a ztak jak np mialam przy temperaturze 39 z rok temu. Dziekuej za wszystkie rady, nie chce isc do przychodni bo tam jest mnostwo chorych osob ;/ a sie martwie zwlaszcza,ze dzis piatek. lekarz tylko do 18 przyjmuje a potem papa
i bym musiala na pogotowie jezdzic

reklama
Milagros chyba zwolnienia chodzącego się nie kontroluje?

Maleducada no to fajnie :D przynajmniej krakowski smog oglądamy tylko z daleka ;-) i można pooddychać. Ja mieszkam na gorce, super widoki tylko troche wieje ;)
O to mnie uspokoilas :D lecę Was nadrobić, ale mam kryzys już bym chciała urodzić.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

ja tez juz bym chciala urodzic ;p albo chociaz byc w polowie ciazy,zeby miec brzuszek, i przeszly mdlosci (mam nadzieje,ze przejda do tego czasu ) i zeby wiedziec co nosze pod serduchem ;p

Żaneta Ale masz artystkę w domu :D urocza jest :)

Apap można, któraś z dziewczyn już pisała. ;)

Marti mnie od środy męczą takie mdłości ze głównie przez wzgląd na nie chciałabym już być po porodzie :D nic nie działa :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Marti0621 ja miałam to samo co ty na święta tylko ze gorączkę miałam tylko 37.4 wcześniej pisałam na forum pewnie nie czytałaś też wolę omijać szpitale a wizytę mam na wtorek

Smacznego

Załączniki

• 1459511847476.jpg
    1459511847476.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Marti 0621. Ja nie brałam nic bo nie wiedziałam że to wirus myślałam że to objawy ciąży i tak musi być. Mi samo przeszło mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Do góry