reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja już po wizycie miło było was poznać. Niestety ciąża nie przetrwała. Dzisiaj pobrali mi krew i za tydzień na wizytę pewnie luzeczkowanie albo coś nie wiem. Przez kolejne 3 miesiące nie wolno starać się o dziecko. No cóż. :( życzę powodzenia
Przykro mi :(

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Dominika bardzo mi przykro :(

Zana to pewnie od cytologi...Ja tez mialam wymrazana nadzerke jakos niespelna 2 lata temu :) Ja slyszalam ze czasem po ciazy nadzerki same sie wchlaniaja czy to prawda? w srode musze dopytac czy mam dalej nadzerke czy nie ;)
agulek gratki dzidziola ;*
Princesseczka kciuki za wizyte :*
Gwiazdeczka krolik super haha a dalej plamisz ?

Gosia co wchłaniania się nadzerki to tez o tym słyszałam. W ciąży podobno się zmniejszają, ale dlaczego tak się dzieje to nie wiem :-)

Dominika bardzo mi przykro :(

Zana to pewnie od cytologi...Ja tez mialam wymrazana nadzerke jakos niespelna 2 lata temu :) Ja slyszalam ze czasem po ciazy nadzerki same sie wchlaniaja czy to prawda?

Tak , podobno może, ale u mnie ta nadżerka podobno już trochę jest, więc wątpię żeby się wchłonęła. Jak narazie dostałam globulki pimafucin 3 szt.

reklama
Do góry