reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza duomox można brać z antybiotyków ale żal takie podejście u mnie by był kierownik wezwany hehehe

No u mnie to tak jakoś dzisiaj nie mam pomysłu chyba pół dnia przed tv spędzę. Na spacer bym poszła ale tak bez celu nie wiadomo gdzie to bez sensu:d

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majdaczek torty są mojej siostry, ja upiekłam tylko kilka i żadnego nie uwietrzniłam na zdj ;)

Lili wydaje mi się ze pogoda dużo robi i to ze po nocy spać nie mogę , miałam tak w ciążach zawsze ze noce nie przespaNe i teraz to samo ...

Dziś wracając z przedszkola spodkalam znajoma i mówi do mnie ze plotki chodzą ze w ciąży jestem i ze się klucila ze to nie prawda hi hi i ze bojca ze wiedzą z wiadomo źródła .. żeście jej miny nie widziały jak jej powiedziałam ze jestem i zaraz połowa będzie za mną na osiedlu jestem chyba na językach wszystkich nie ma co ...

O tez o tym myslalam za
3 tygodnie bede na półmetku ... A przed chwila
Nieśmiało
Zaczynałam :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka zależy czy wytrzymasz ten smród. Bo ja jak chciałam dekoloryzacje to powiedzieli że nie ma problemu.

Majdaczek jesteś pewna że ta krew to nie z odbytu? Przy zatwardzenie często się to zdarza że pękają naczynka i jest nawet krwawienie.

Wiklinka super że możecie liczyć na pomoc mamy :) ale właśnie skąd ta kara ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Em ma ja też dalej wymiotuje. Więc rozumiem Twoją frustrację.

Netta u mnie w przeciągu październik grudzień też trzy porody.

Lilith nie stresuj się, będzie dobrze.

Ja Idę leżeć dalej, krew z nosa leci, brzuch napieprza. Ryczeć mi się już chce. Chodzę jak pijana.
Obawiam się że za mało jem.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry