reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mam wizyty idealnie co 4 tyg- mi bardzo pasuje. Jakby cos się działo czy jakiś pytań zawsze mogę dzwonic ( bo chodze prywatnie) albo ostatecznie mam 500metrów szpital w którym będę rodzic więc jest ok.

Ja byłam przerażona to niebyl jeden uwierz mi , ona co tydzień miała usg w szpitalu bo poważne wady serca i musieli sprawdzać czy serduszko bije wiadomo ze co tydzień do Krk nie jeździła tylko raz w miesiącu. . I tam widzieli w 12 tygodniu szok .. ja jak chodzę do mojej to patrzę czy serce bije i tyle , uspokoili mnie w Krk ze dzidzia zdrowa ... a umie to nawet iść nie ma do kogo , teraz to chociaż da się u nas rodzic bo kilka lat temu to kobiety z tego miasta rodzą uciekały jak najdalej , ordynator się zmienił ale reszta kadry ta sama :( ile dzieci dziewczyny jest chorych przez wcześniejszego w necie można poczytać matki walczą po dziś dzień o odszkodowania , był maniakiem porodów naturalnych i nie patrzał czy dziecko daje rade

Dziewczyny pomocy . Przepisal mi gin ten progesteron a na opakowaniu ,, soft capsules for oral or vaginal route,, to ja mam sobie wybrac czy chce to polknac czy wlozyc? Nie chcialabym zjesc czegos co powinno byc w innej czesci :p ratunkuuuu

Wiklinka nie pomogę wiem że jest lutka dopochwowa pod jezyk i chyba do lykania...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Wiklinka podziel sobie.. Bardzo duża dawka..juz raczej schofzimy z tego. Bierz max 200 jak się nie da po 100. I uważaj by się objawy nie nasiliły.

I właśnie przez takich konowalow, tu jest inny podział. Usg Prenatalne robią tylko ludzie od usg a nie od wszystkiego. Do tego osobno są specjaluscie do usg po cc etc.. I niby Kijowa tu opieka ale nie do końca.. Bo normalnie mają wszystko gdzieś i na luzie ale jak tylko coś to się działa bez względu na wszystko..

Milia bardzo dziękuję za pamięć. Tak, to z tego powodu. Troszkę jestem zmartwiona ale powinno być dobrze.

Witaj Jostyna. Czemu nie robisz prenatalnego?

Do góry