reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti współczuję przeziębienia
leżę w łóżku a moje dzieciaki jakieś pobudzone spać nie mogą :(

Lili jeśli o mojego księcia chodzi moim zdaniem bardzo dobrze się stało bo inaczej do lekarza ciężko go wyciągnąć .. praktycznie nie możliwe

reklama
Linka faceci albo chodzą z byle pierdołą albo właśnie wcale. Ale tak jak mówisz przynajmniej porządek ze zdrowiem zrobi :)

Kejti ciepła herbatka i do wyrka

Linka od płuc raczej prawka by nie odebrali (chociaż nie wiem).

Moim zdaniem dobrze, że tak dokładnie sprawdzają i uważam, że każdy kierowca nie tylko zawodowy powinien być regularnie badany, także jeśli chodzi o psychotesty.

Lilith co Cie tak na naleśniki naszło? :p

Keejti współczuję przeziębienia, kuruj się, kuruj!

Co do kłótni małżeńskich - gdyby któraś chciała wykorzystać przy tej okazji mokrego pampersa nie polecam! Rzuciłam nim w męża i rozsypal się tak, że teraz dosprzatac się nie mogę...

U niego dużo zeczy się nałożyło płuca , wysokie ciśnienie i astma . Jest otyły wiec serce tez obciążone .. wątroba stluszczona , kreatynina podwyższona on mało co ma dobrze w wynikach lata zaniedbań ... chory kręgosłup

Maleducada ostro ... granulatu pełno w mieszkaniu :)

Milagros kiedy idziesz z tymi plecami do lekarza??

No brzuch mnie nie boli..wręcz przeciwnie, ciezko do WC się dostać.. I normalnie nie mam taki ochot, nie wiem co mnie napadlo hihi. Co gorsza zaraz znowu ta kapustę jem bo znowu mi się chce..
Maleducada no nie wiem..ostatnio w lepsze dni tez mi się chciało a potem przeszło.. I dzis znowu.. Ciekawe jak jutro będę się czuła, bo już na rano mam wyprawę spacerowa zaplanowana do sklepu.

Keejti w szoku jestem noo.. Widziałam, że dawka mniejsza ale tylko o 1g. On ma ogolnje dobre opinie jako naturalny środek. A pijesz jak pytalam? Moim zdaniem po 60ml na dzień powinnaś latać do kibelka.. Tylko wspolczujebtakiej dużej dawki. Na syropie co Ci pisze? Wiesz i Ty uważaj, bo teraz nic a jak Cie złapie nagle jak gdzieś będziesz to będzie problem hihi.

Maleducada tego syfu z pieluchy nieznosze..

Linka znam to.. Mój ojciec to samo.. I dostał ostatnio w robocie ostrzeżenie, bo wątroba i płuca zjechane do tego oczy i coś tam jeszcze..On zaś na wysokościach jako elektromonter na tych słupach wisi..
I nie zaciagniesz do lekarza normalnie.. Dziadek to samo.. Chudl, mdlal imcuda z nim się działy..w koncungo pogotowie zabrało..okazalomsie, że to cukrzyca.. A tu tyle cyrkow..

reklama
Rodzinny może mnie skierować ale terminy ;) dłużej niż prywatnie. Chwilowo jesteśmy bez kasy więc radzę sobie sama. Oszczędzam sie

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry