reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti współczuję przeziębienia
leżę w łóżku a moje dzieciaki jakieś pobudzone spać nie mogą :(

Lili jeśli o mojego księcia chodzi moim zdaniem bardzo dobrze się stało bo inaczej do lekarza ciężko go wyciągnąć .. praktycznie nie możliwe

reklama
Linka faceci albo chodzą z byle pierdołą albo właśnie wcale. Ale tak jak mówisz przynajmniej porządek ze zdrowiem zrobi :)

Kejti ciepła herbatka i do wyrka

Linka od płuc raczej prawka by nie odebrali (chociaż nie wiem).

Moim zdaniem dobrze, że tak dokładnie sprawdzają i uważam, że każdy kierowca nie tylko zawodowy powinien być regularnie badany, także jeśli chodzi o psychotesty.

Lilith co Cie tak na naleśniki naszło? :p

Keejti współczuję przeziębienia, kuruj się, kuruj!

Co do kłótni małżeńskich - gdyby któraś chciała wykorzystać przy tej okazji mokrego pampersa nie polecam! Rzuciłam nim w męża i rozsypal się tak, że teraz dosprzatac się nie mogę...

U niego dużo zeczy się nałożyło płuca , wysokie ciśnienie i astma . Jest otyły wiec serce tez obciążone .. wątroba stluszczona , kreatynina podwyższona on mało co ma dobrze w wynikach lata zaniedbań ... chory kręgosłup

Maleducada ostro ... granulatu pełno w mieszkaniu :)

Milagros kiedy idziesz z tymi plecami do lekarza??

No brzuch mnie nie boli..wręcz przeciwnie, ciezko do WC się dostać.. I normalnie nie mam taki ochot, nie wiem co mnie napadlo hihi. Co gorsza zaraz znowu ta kapustę jem bo znowu mi się chce..
Maleducada no nie wiem..ostatnio w lepsze dni tez mi się chciało a potem przeszło.. I dzis znowu.. Ciekawe jak jutro będę się czuła, bo już na rano mam wyprawę spacerowa zaplanowana do sklepu.

Keejti w szoku jestem noo.. Widziałam, że dawka mniejsza ale tylko o 1g. On ma ogolnje dobre opinie jako naturalny środek. A pijesz jak pytalam? Moim zdaniem po 60ml na dzień powinnaś latać do kibelka.. Tylko wspolczujebtakiej dużej dawki. Na syropie co Ci pisze? Wiesz i Ty uważaj, bo teraz nic a jak Cie złapie nagle jak gdzieś będziesz to będzie problem hihi.

Maleducada tego syfu z pieluchy nieznosze..

Linka znam to.. Mój ojciec to samo.. I dostał ostatnio w robocie ostrzeżenie, bo wątroba i płuca zjechane do tego oczy i coś tam jeszcze..On zaś na wysokościach jako elektromonter na tych słupach wisi..
I nie zaciagniesz do lekarza normalnie.. Dziadek to samo.. Chudl, mdlal imcuda z nim się działy..w koncungo pogotowie zabrało..okazalomsie, że to cukrzyca.. A tu tyle cyrkow..

reklama
Rodzinny może mnie skierować ale terminy ;) dłużej niż prywatnie. Chwilowo jesteśmy bez kasy więc radzę sobie sama. Oszczędzam sie

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry