Milagros kiedy idziesz z tymi plecami do lekarza??
No brzuch mnie nie boli..wręcz przeciwnie, ciezko do WC się dostać.. I normalnie nie mam taki ochot, nie wiem co mnie napadlo hihi. Co gorsza zaraz znowu ta kapustę jem bo znowu mi się chce..
Maleducada no nie wiem..ostatnio w lepsze dni tez mi się chciało a potem przeszło.. I dzis znowu.. Ciekawe jak jutro będę się czuła, bo już na rano mam wyprawę spacerowa zaplanowana do sklepu.
Keejti w szoku jestem noo.. Widziałam, że dawka mniejsza ale tylko o 1g. On ma ogolnje dobre opinie jako naturalny środek. A pijesz jak pytalam? Moim zdaniem po 60ml na dzień powinnaś latać do kibelka.. Tylko wspolczujebtakiej dużej dawki. Na syropie co Ci pisze? Wiesz i Ty uważaj, bo teraz nic a jak Cie złapie nagle jak gdzieś będziesz to będzie problem hihi.
Maleducada tego syfu z pieluchy nieznosze..
Linka znam to.. Mój ojciec to samo.. I dostał ostatnio w robocie ostrzeżenie, bo wątroba i płuca zjechane do tego oczy i coś tam jeszcze..On zaś na wysokościach jako elektromonter na tych słupach wisi..
I nie zaciagniesz do lekarza normalnie.. Dziadek to samo.. Chudl, mdlal imcuda z nim się działy..w koncungo pogotowie zabrało..okazalomsie, że to cukrzyca.. A tu tyle cyrkow..