reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Juz najbliżsi znajomi wiedza:) ubaw był na przerwie:):)
Ale mi sie nie chce tu siedzieć... :(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lili mój też mnie wkurza ja juz wojnę zaliczyłam o 4 rano z nim jak do pracy wychodził , bo mnie obudził tak się dziś ciężko szykował a 3 razy w nocy siusiu byłam i mu zapowiedziałam ze jak chce to go będę w nocy na siusiu budzić. ..

A teraz musze zjeść wszystkie przysmaki od jolaski , tylko na co mi swojska imbirowka to niemal pojęcia zwariował i poniosło ja sporo

Eeej Piszcie coś bo nie mam co robić na zajęciach :D :D

Linka mój teraz siedzi z dzieciakami w domu sam :Dppbudek współczuje... Cieżko sie potem funkcjonuje niestety

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aob66 ja na razie mam dwa pęcherzyki zoltkowe, drugiej Dzidzi nie było widać. .. no i nie mam się nastawiać. Codziennie o tym myślę, bardzo bym chciała no ale to nie ode mnie zależy

A rzeczywiście tez mi się wydaje ze była Mama z bliźniakami takimi potwierdzonymi, ale też jej dawno nie widziałam może udziela się na forum z bliźniakami właśnie.

Agucha tez juz u nas nie pisze tylko na grudniowkach, szkoda

Jak sporo z was mam, te straszne mdłości które się ciągną i do 3 w nocy, wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam sobie lemoniade gazowaną bo gdzie wyczytałam ze pomaga i wiecie że faktycznie pomogło?! Zasnęłam juz normalnie bez odruchów wymiotnych.
Może i wy spróbujcie

Hej dziewczyny :-)

Dziękuję za odpowiedzi co do toksoplazmozy ;-) to już się niczym nie martwię bo na różyczke byłam szczepiona :)

Mnie brzuch boli tak na środku nad pepkiem chyba sobie za dużo pofolgowalam z niezdrowymi rzeczami wcZoraj[emoji14]

Ivi żadna siła by mnie nie zmusiła do studiów akurat teraz[emoji14]A z drugiej strony chętnie bym wróciła i znów poczuła chwilę wolności :D

Dziewczyny ja też kojarzę ze była mama z bliźniakami potwierdzonymi bo pytałam jej czy był już u niej w rodzinie taki przypadek.. Ale odzywala się tylko chwilę.

Tak, tak jak papciorkowa np. Niektóre przeszły na październik, niektóre się w ogóle juz nie odzywają.
Na sierpniowkach miałyśmy przez jakiś czas uwaga.. Mamę trojaczkow :-) to tez niesamowite.
Linka ja tego tez nie lubię, szczegolnie ze miewam spore problemy z zaśnięciem później..najczęściej juz się nie udaje..
U nas dzis tak slicznie a ja czuje się mega zle.. Choroba wyłazi ale wszystko idzie na żołądek, zlexspalam to boli wszystko ale sie namarudze aż mam siebie dość..

Ta lemoniada to fakt działa, moj tez chciał mi kupić wczoraj bo kiedyś z Dextetem robilam. Mam sode steam czy jakoś tak, dodawalam do tego cytryny i tez pycha odcrazu lepiej.. Z tym, ze z tym bólem w klatce nic przełknąć nie mogę a gazowane jeszcze gorzej..

U mnie pogoda też paskudna :/ zrobiłam sobie kawę bo jestem tak słaba ze masakra a tu muszę posprzątać i obiad ugotować a w planie mam gulasz z kaszą

reklama
Gaga gulasz z kasza pycha , ale pewnie bym sama kasze zjadła ... ja to coś zrobię żeby dużo się nie narobić czyli jakieś mięso do woreczka ziemniaki tam wzuce i do piekarnika garow nie musze myć wtedy ..

Do góry