reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja od wczoraj więcej jem i mdłości takie sobie ale zaczynam się tym cieszyć że ich ciut mniej ;-), w nocy też mam mdłości.

Joasiu no to z cycem coraz lepiej ;-), no niech m z nią śpi póki jest w domu ;-)

reklama
Ech dzis dziewczyny ja mam schize.. Od soboty mam wrazenie ze mdlosci jakby brak i nawet piersi chyba nie bola i nie sa juz tak napiete:((

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam się dziś i ja
Mam dziś gorszy dzień tzn kiepskie samopoczucie :/
Ja ciazowych objawów w ogóle nie mam :(

Dzieki dziewczyny :-* macie racje, ale jednak to byl dla mnie szok jak synek tak mnie olal a wczesniej mamy cycus byl jak nic.. i w sumie tak jak piszecie chociaz troche odpoczne dzieki temu:-)
Teraz mlody spi a tatus pojechal do kosciola.. ale lepiej mi juz dzieki Wam :-*

Joasia moze cora juz powoli oddzyczaja sie, ale tak jak lilith pisze nie wiadomo co to bedzie jak malenstwo bedzie cycac..

Dorota moj teraz szuka nowej pracy gdzies tu blizej zeby byc codziennie w domu i we wt jedzie na rozmowe i chyba na probe, a jak sie nie uda to od razu do starej pracy i wtedy bedzie w pt wieczorem :-\ ale jestem dobrej mysli...

Lilith jak nadarzy sie dobra okazja to moze warto pomyslec nad zmiana :-) oby tylko na lepsze :-*

Widze, ze nie tylko ja tu dzis mam gorszy dzien.. trzymajcie sie dziewczyny :-* brak apetytu, humory, nerwy to tez oznaki rozwijajacego sie szczescia :-)

Netta zdrowka :-*

No mój mnie wkurzył mega! Takie mam nerwy, ze szok.. A to mi się nie zdarza o dziwo teraz.. Jeszcze nic w siebie nie wdusilam, leki wziąć musialam.. Spać mi się chce jak nigdy.. To Oki, ten robi, sprząta, fotel mi teraz z piwrotem składa zdjęty ze strychu ale z mlodym to jyz nie pomoże.. Chyba mu coś ciśnienie podnosi..wiadomo zresztą co.. I będzie na nas to swoje niezaspokojenie Kuzwa wylewal.

Agulek, mnie nic cycki nie bolą. Chcesz większe mdłości wrzuć sobie lutke wyższa z rana to wrócą hihi. A tak na poważnie, nie stresuj sie. Jak Dorota kiedyś pisała, to wszystko z czasem mija. Są dni lepsze i gorsze do tego. Kuedy Ty idziesz do lekarza? Na dniach chyba 9 tc zaczynasz, prawda?

Oj ale tu dziś mamy kryzysy.. Może oby do jutra?

Lilith wspolczuje. Ja mialam przerwe od jakichkolwiek mdlosci ok tygodnia czasu mialam spokoj,a wczoraj wieczorem dopadly mnie wymioty i wieczorem mdlosci :-/
Poki co jest ok. Zjadlam bule z pomidorem (ostatnio na targu kupilam sobie kilogram malinowych :-D jakos te inne sa wedlug mnie bez smaku). TZ jeszcze chce mi barszczu odgrzac ale boje sie ze przedobrze

Princeseczka, ja dzień w dzień wymioty i mdłości i do kibla tez latam ale mi tak dobrze.. Nie było tego to marudzilam, teraz się ciesze i wiem, że minie niedługo.
Mi ostatnio wszystko inaczej smakuje jak zdarzy się, że coś skosztuje.

Aob66! Myśle, ze jak świat szeroki borykamy sie z tymi samymi problemami. Moj 8 letni syn w czasie sezonu turystycznego na Majorce czyli jakieś 7/8 miesięcy spędza mało czasu ze mną i potem jakby zupełnie mnie nie kochał, maja z mężem swoje sprawy a ja jakby z boku. Moj maz chodzi dumny jak paw i typowo po męsku nie pomyśli ze mi może być przykro.
Generalnie to myślałam ze to tylko ja mam teraz dola i wkurzenie na maxa bo ciąża , musiałam odstawić antydepresanty, sezon na maxa sie zbliża i martwię sie upałami i praca. A moj mąż zamiast mnie wesprzeć jakoś , to tylko marudzi jaka ze mnie zołza sie zrobiła i jaki on biedny ze musi to wytrzymywać. Mam ochotę komuś przywalić żeby mi energia wróciła.
Z drugiej strony nie zazdroszczę tym które są w domku. Wiem ze to dla dziecka super ale z drugiej strony człowieka dopadają złe myśli i monotonia codziennych obowiązków przytłacza.
Ja w pierwszej ciąży prowadziłam zajęcia robiąc doktorat i bardzo miło to wspominam!
Dorota , śliczny domek, taki przytulny i spokojny. Extra. Już tam widzę piękny bez w ogrodzie i jablonki :-) zazdroszczę !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja dziewczyny mam za to mdlosci 24 h ale na szczęście bez wymiotow... Mdlosci nasilają się przy głodzie A jak coś zjem jest lepiej. Czasem ratuje się sokiem pomarańczowym. Co z tego jak średnio co 1 - 1,5 H jestem głodna?!

Do góry