reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny jak się wkleja cytat bo nie mam takiej opcji..

Agulek.. Gratki!!

Dziewczyny, to mnie utwierdza w przekonaniu, że babka mi podała zła datę..juz Ivi wczoraj pisalam.. Odjela mi dwa dni a maluch ciagle wedle waszych danych wychodzi na termin który zalozylam ja.. Moja fasolka ma mieć terax 12 mm to jakim cudem może być młodsza od reszty, które są mniejsze.. Nie wiem czy moje przeczucie jest prawidłowe czy jak. Obecne bole pitwierdzaja, ze jutro powinnam mieć @ czyli znowu moje wyliczenie dobre.. Mam się przejmować?? Wychodziloby mi dzis 7+3 a nie 7+1..
Zacdwa tygodnie idę na scan to zobaczymy..

I tak..wstalam dzis popuchnieta.. Jadę juz do lekarza po antybiotyk.. Trzymajcie kciuki!
Za wizytujace również trzymam mocno!!

Witaj Bafinka. Skąd jesteś?

jestem z Płocka 100 km od Lodzi i Warszawy:) jest ktoś z okolic??

venus ja pije jedną max dwie ale takie na pół z mlekiem.. chociaż dziś mi nie smakowała..

co do płaczliwości to ja we wtorek czyli dzień przed wizytą płakałam jak bóbr całe popołudnie że na pewno się nie udało i znowu poronię a w sumie żadnych przesłanek nie miałam wiec hormony szaleją..

a macie jakieś objawy?? bo ja nie mam takich jednoznacznych i też oczywiście sobie wkręcam ze to źl b hormonów mało.. piersi trochę większe, ochota na rybę, senność i ciężar w podbrzuszu tak jakby mi się spinał muszę nospę kupić.. i to wszystko.. mam się martwić??

lilith nie mart się tak róznić w terminie om a USG to zależy od zagnieżdżenia ja na usg wczoraj miałam 5w4d a z om 6w0d więc takie różnice są normalne..

A co kawy to nie pije od dwóch tygodni ponieważ czułam się po niej gorzej... Ale jakbym mogła to bym piła :-) :-) :-)

No wreszcie :-) Tekila jak mogę zapytać z okolic Poznania czyli skąd? Bo ja Swarzędz :-)
No to ja też sobie chlapne kawusie :-)

Dziewczyny wlasnie zapisalam sie na Kampanię "Bezpieczny Maluch" to sa bezplatne zajecia organizowane w roznych miastach.
Sprobuje przeslac link abyscie mogly zobaczyc czy w Waszym miescie takie spotkanie bedzie mialo miejsce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry