reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi świetna wiadomość!
Jak będziesz miała później siłę to napisz co i jak.
Właśnie widzę, że szlas w tym samym czasie co ja, tj 6+2. Warto poczekać.

reklama
Ivi- super wieści.

Zmykam do emka bo jakiś obrażony chodzi, że go z kompem zdradzam:dry: co ja poradzę jak to forum uzależnia na maksa. Mamusiom i fasoleczkom dobrej nocki.

Zuzanna- też na ujastku, tylko ,że ja pewnie znacznie wcześniej. Termin z OM wychodzi na 21 listopada, gin będzie chciał na pewno wcześniej cc zrobić więc stawiam, że ok 10 list. urodzi się moje kolejne dziecię.

Dobrej nocy

nessi ....jeszcze jest nadzieja, trzymaj sie jej kochana i pamietaj ze nie jestes sama i wszystkie cie tutaj wspieramy i mocno trzymamy kciuki.
. Przy pierwszej ciąży, która przeżyłam strasznie, ktoś mi powiedział, ze "dzieci nie odchodzą... One zmieniają termin przyjścia na świat".
ivi przpiekne slowa , tak bardzo prawdziwe w moim przypadku i dajace nadzieje . dziekuje ci ze to napisalas , moj aniolek widocznie zmienil plany i wrocil po dwoch miesiacach :) oby sie juz zasiedzial do listopada :)

Zuzanna- też na ujastku, tylko ,że ja pewnie znacznie wcześniej. Termin z OM wychodzi na 21 listopada, gin będzie chciał na pewno wcześniej cc zrobić więc stawiam, że ok 10 list. urodzi się moje kolejne dziecię.
Ja będę wiedziała za półtorej tygodnia mniej więcej. Ale z tego co wiem to termin będzie między 38-40 tc w zalezności od tego jak się to wszystko potoczy i jak dzidzia będzie się miała :)

reklama
Do góry