reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Venuss mam czwórki pitrzebowala.
Dominika no to witaj w klubie, mam tak od początku..budzą mnie w nocy i śpię z miska. Tylko czy Ty głodna nie jesteś?
Milagros no właśnie też dziewczyny pisaly, ze to do niczego jeśli chodzi o lekarstwo. Zrób to co ivi podała. Pije ciagle, tak mi smakowo podeszlo..tzn.miodu daje mniej i działa super, tak ogólnie. A na te zatoki to w końcu tylko ta plukanka pimogla.
W ciazy ma się wyższa temp. Może to z tego.

reklama
Nessi :-(, tule Cię mocno i nie wiem co powiedzieć :-(

Ivi super wieści, a nie mówiłam ;-)

Emka a Ty co się dziś nic nie odzywasz?

Zuzanna witaj.

Przepis na biszkopt chciała mama czwórki.

Ivi racja z tymi aniolkami, u mnie pierwszy był aniołek, po nim po 6 miesiącach oli ;-)

Dzidzia dobrze umiejscowiona, pęcherzyk duży, serduszko ślicznie pracuje, bez krwiaków torbieli ani innych takich.. aż dziwnie :D Ale jestem super szczęśliwa że już serduszko :) Karta ciąży założona, L4 wystawione, zaczynam etap ciążowy oficjalnie :D

Ivi super Bardzo się cieszę.

Lilith nie właśnie jadłam koło 20 i teraz mnie mdli i wymiotuje codziennie mam wieczorne mdłości. Muszę jutro zaopattzec się w worki bo nie wiem jak drogę przemęcze.

Oks zmykam spać bo jutro ja się wizytuje. Mam nadzieję że będę szczęśliwa po wizycie i ze zobaczę fasolkę z bijacym serduszkiem

89d2137d50311a83965db31d730098be.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith mogłabyś mi dac link do przepisów Ivi? Na tel nie mogę tego znaleźć :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry