reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A no tak :-) jaka ja nie rozgarnieta przecież wizyta przed Tobą :-) wybaczcie, ale to już moja 16 godzina na nogach :-)

Nie byłam jeszcze u lekarza , ale z moich obliczeń termin wypada na 1 grudnia, ale z racji tego, że wiem że poród zakończy się cc kilka dni przed terminem dlatego się zdecydowałam u Was zadomowić :)
Jestem z okolic Krakowa

Więc mam już synka 14 miesięcznego :) Na dzidziusia czekałam prawie pół roku nie ze względu na niepowodzenie w staraniach, ale przez to, że musiałam swoje zdrowie do ładu doprowadzić... A ten dzidziuś jest moją wygraną , bo postanowił zostać z nami już w pierwszym cyklu starań :)

reklama
Do góry