reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Jejku Milagros dawaj znać co o Was.

Ja w kupy nie patrze, bo jak u G jest żółta to święto, bo tak to jaskrawozielone póki co [emoji53]
Właśnie przebrałam 3 w ciągu jednej pobudki.

Koalka dziś duuużo lepiej z cycami. Na każde karmienie są gotowe. Mleko tak leci, że jak odbijam po karmieniu G to jakby beknął stary chłop.

Teraz śpi na mnie i myślę jak go tu przenieść.

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

reklama
Mila dobrze że już trochę lepiej. Generalnie zgodnie z prawami pacjenta należy się łóżko za free niestety w większości szpitali każą sobie płacić nazywając to cegiełka na szpital.

U nas wczoraj goście goście. Mała grzeczna. Jak tylko wyszli to pokazała na co ja stać [emoji5] marudzila do 1. Potem padła do 4 ciągiem. Wczoraj byłam tak zmęczona że o 20 sciagnelam aż 30ml [emoji53].

Moja dziwna wysypka się powiększyła w sobotę na gwałt szukałam dermatologa. 100 poszła [emoji35] dała mi maść ze sterydem i jakieś tam inne smarowidła. Mam nadzieję że coś zniknie do 2 tygodni bo jak nie to konieczne będą sterydy w tabletach

Pola jest już z nami [emoji179][emoji128][emoji480]

Ostatnia edycja:
Milagros u nas tez katza placic... moj szwagier to materac sobie z domu przywiozl i za lozko im nie placil..
Dobrze ze coreczka mniej sie meczy. Szybkiego powrotu do domku :-*

My dzisiaj znowu mamy wizyte u audiologa... Trzymajcie kciuki dziewczyny zeby to urzadzenie wreszcie "odbilo" to prawe uszko. Stresuje sie strasznie...

Wczoraj mlody kichal kilkanascie razy pod rzad. Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie

Milagros to chyba lepiej żebyście zostały. Niech niunie wykuruja.
Princeseczka za uszko mocne kciuki.
Emalka a potwierdzila od czego ta wysypka?
Gaga co u Was?

13.10.2016 córcia

Miła zdrówka dla Was, oby szybko minęło i wykluczyli Rota.

Princeszeczko kciuki za uszko&&&

Diabliczka gratulacje:) doczekałas sie:)

My wczoraj imienniki Basi:) pierwsza tura, druga za tydzień ;) dziś odpoczywamy, jutro pediatra w koncu bo mam sporo pytań.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O Panie jeszcze szczepień nie było a tu już rota[emoji53] dobrze że pojechaliscie.

Wysypka na 90% od hormonow. To jest chyba PUPPP. Zazwyczaj łapie w ostatnich tygodniach ciąży rzadko kiedy do kilku tygodni po porodzie.

Pola jest już z nami [emoji179][emoji128][emoji480]

reklama
Dziekujem za kciuki. Uszko odbilo :-) taak sie cieszymy :-) :-):-) prawe uszko.ma teoche inna anatomie jest mniejsze i dlatego byl problem ze zbadaniem go. Dzisiaj wkoncu sie udalo :-D chociaz tez na poczatku szukalo i szukalo w dodatku maly rozdrazniony krecil glowka i plakal bo pani dr zmieniala te koncowki aby byla najbardziej odpowiednia. Dopiero jak sie uspokoil to odbilo uff.

Milagros ja polecam przemywanie pupki rumienakiem po kazdej zmianie pieluszki a po kupie dodatkowo woda z mydelkiem i dodatkowo pozniej rumianek. Ponad to u nas Bepanthen caly czas w uzyciu od mommentu pojawienia sie problemu z pachwinkami. Ja bephanten kupuje w rossmannie. U nas sa opakowania z tubka 100g + druga tubka 30g gratis za chyba 47zl.

Ostatnia edycja:
Do góry