reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Już tylko 8-ro dzieciaczków brakuje nam do kompletu [emoji1]

Aob
Pterusińska
gaga92
Karola1507
emalka
Ziemniaczek
Będęmamą
Martusia

Aob czekamy na wieści z frontu walki [emoji6]

gaga a u Was czekają aż samo się zacznie czy mają jakiś inny plan?

Jestem w trakcie 40 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc)[emoji179] [emoji128][emoji738]

reklama
Mąż przyjedzie za jakaś godzinę i pojedziemy razem na ip. Niech zrobią ktg. Ciśnienie mi skacze- raz 143/86 a raz 133/77.

Keejti chce rodzic w usk i dziś właśnie oni mają dyzur dlatego warto jechać.

41 tydzień ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11-14.11.16

Emalka mam mieć jednak cc, niby mogę naturalnie ale neantolog powiedział że dla dziecka lepsza planowana cesarska bo będą przygotowani na jego przyjście a jakby się urodził w nocy to wiadomo że skład personelu okrojony, oczywiście pytali czy się zgadzam i w ogóle ale dla mnie zdrowie i bezpieczeństwo małego najważniejsze więc podpisałam zgodę choć strasznie boję się cięcia :(

Martusia to trzymam kciuki i mam nadzieję zdasz relacje bo my z Iza tez mialysmy w usk i wyladowalysmy obie na warszawskiej

Gaga wiadomo kiedy?

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

Gaga to idziemy razem na cięcie (żeby nie powiedzieć na ścięcie [emoji6])

Ps. Widziałam na wątku szyjkowym że Ziemniaczek jednak od wczoraj też już po wszystkim. Po trudnym porodzie.

Jestem w trakcie 40 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc)[emoji179] [emoji128][emoji738]

Martusia- mądra decyzja. Lepiej dmuchać na zimne.

Emalka- daję radę ze sprzątaniem bo wcale "Nie taki diabeł straszny jak go malują";-) ;)
Ogólnie czuję się naprawdę dobrze, poza tym lekarz zalecił mi chodzenie z uwagi na zwiększone ryzyko zakrzepicy. Największy problem do wczoraj miałam ze sprawnym podniesieniem się z pozycji siedzącej do stojącej ale jak już się rozruszałam to robiłam wszystko normalnie. Już kiedyś pisałam, że ja generalnie zawsze dobrze dochodziłam do siebie po cięciach. Tego samego życzę i Tobie.

Aob- jak dasz radę napisz proszę jak sytuacja u Ciebie. Mam nadzieję, że już tulisz swoją córeczkę:happy:

Kejti- o ja... Pączki z Nutellą.Ale bym zjadła ...ale dopóki mojemu szkrabowi wysypka nie zejdzie to raczej będę eliminować niż wprowadzać nowe.

Milia- podziwiam za wytrwałość i samodzielność bo wiem jak trudno jest z dziećmi z małą różnicą wieku. Teraz mam zdecydowanie łatwiej ale jak rodziłam Zosię to musiałam mieć oczy w głowie i za przeproszeniem w d.... mimo , ze miałam często do pomocy teściową.

Mamo-czworki a nie chcieli Ci dać czegoś przeciwzakrzepowego do domu? Moja koleżanka po 3cim cc ostatnio dostała chyba na 3 tygodnie. Ja pytałam czy mnie nie trzeba, to akurat powiedzieli, że ja już biegam od czwartku to mi nie trzeba, ale jak ktoś bardziej stacjonarnie to wtedy prędzej, ale nie na tak długo jak moja koleżanka, tylko profilaktycznie na parę dni.

Aob też niecierpliwie czekam na kolejną królewne, bo zdecydowanie tu chyba więcej panów.

Gaga bedzie dobrze. Super, że lekarze nie napierają na sn i mają mądre podejście.

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

reklama
Do góry