reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
ostatnie usg miałam w czwartek. było ok. tylko, że były 2 jajeczka ale 1 zarodek. czyli jakby były w planie bliźniaki ale jest jedno serduszko. Gin powiedziała, że to się wchłonie i będzie ok. Jak zapytałam o plamienia to powiedziała o oczyszczaniu i o tym 2 jajeczku (pustym). Ale już ponad tydz nie było plamień a tu dzis...
Ja jak poronilam puste jajo w poprzedniej ciazy to na sali lezala ze mna dziewczyna, ktora tez miala dwa pecherzyki i jeden pusty i normanie miala plamienia czerwone, bolalo ja podbrzusze jak na poronienie, a okazalo sie ze poprostu organizm wydalal jeden pecherzyk a w drugim dzidzia z serduchem <3 i dostawala tez luteine albo duphaston ;)

f2w39jcgdz0az452.png

Kasia pewnie to nic powaznegonale ja baTwoim niejscu dla spokoju samej siebie pewnie pojechalabym do gina albo ip zeby to skontrolowac. Moze masz tel do gina?

reklama
Do góry