reklama
NeSSi
Moderatorka
też mam nadzieje, że to się oczyszcza macica. u mnie też taki odcień brązu
U mnie to samo było ... na dniach bedzie kawa z mlekiem i zniknie zobaczysz
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
czeonych plamień to bym nie przeżyła. pojechała bym od razu na pogotowie. Juz wariuje
NeSSi
Moderatorka
czeonych plamień to bym nie przeżyła. pojechała bym od razu na pogotowie. Juz wariuje
To nie wariuj, ja kilka dni plamiłam i jak widzisz nadal się zdaża ... trzeba być dobrej myśli
''Inną przyczyną plamień we wczesnej ciąży jest pozbywanie się z organizmu resztek krwi. Do pewnego momentu może być potrzebna, aby chronić zarodek, a po jakimś czasie jest po prostu usuwana.''
migduch
Fanka BB :)
Ja bym sprawdzala nawet brazowe plamienie bo u mnie w poprzedniej ciazy brazowe brudzenie to byl zwiastun czegos niedobrego...wiec dla mnie nie istnieje podzial na bezpieczniejsze albo mniej bezpieczne plamienia, lepiej sprawdzac wszystko zeby moc zareagowac w pore. Czasem wystarczy dupek albo lutka i wszystko jest ok
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
ostatnie usg miałam w czwartek. było ok. tylko, że były 2 jajeczka ale 1 zarodek. czyli jakby były w planie bliźniaki ale jest jedno serduszko. Gin powiedziała, że to się wchłonie i będzie ok. Jak zapytałam o plamienia to powiedziała o oczyszczaniu i o tym 2 jajeczku (pustym). Ale już ponad tydz nie było plamień a tu dzis...
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
To nie wariuj, ja kilka dni plamiłam i jak widzisz nadal się zdaża ... trzeba być dobrej myśli
''Inną przyczyną plamień we wczesnej ciąży jest pozbywanie się z organizmu resztek krwi. Do pewnego momentu może być potrzebna, aby chronić zarodek, a po jakimś czasie jest po prostu usuwana.''
Ja ostatnio to o 2 w nocy poszłam nogi golić. Bo stwierdziłam, że jak będę musiała pojechać do szpitala to muszę być ogarnięta No wariatka ze mnie się robi
tekila85
Fanka BB :)
NeSSi
Moderatorka
Ja ostatnio to o 2 w nocy poszłam nogi golić. Bo stwierdziłam, że jak będę musiała pojechać do szpitala to muszę być ogarnięta No wariatka ze mnie się robi
Nie robi ... ja do pracy to prawie zestaw medyczny zabieram
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Wydaje mi się ze normalnie. Dupka dostałam właśnie na bóle brzucha i ze względu na pierwsza stratę. Ale jajniki dalej mnie bolą czasami Ale podobno to normalne staram się tam pocieszaćMilagros a jak sie czujesz po dupku? Ja go bralam ale rozregulowal mi cykl, zle sie czulam, bolal brzuch, wiec lekarz zamienil na lutke i teraz biore ja 2xdziennie setke, mam nadzieje ze to wystarczy
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka