reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
No teraz jak bylam to dziewczyna dostała ten cewnik foleya 10 dni po terminie.
Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
katerineczka
Dziewczynki Malutki będzie na świecie za godzinkę czekają tylko żeby minął czas od ostatniego jedzenia. trzymajcie kciuki żeby zdrowy był mój Mały synek.
mama-czwórki
Kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&
Czekamy na informację, że już jesteście rozpakowani. Powodzenia!
Keejti- 2 tygodnie to jednak jest jeszcze trochę czasu . A im ciąża starsza to takie naturalne metody, typu jakieś mycie podłogi , czy przytulanki lepiej działają.
Czekamy na informację, że już jesteście rozpakowani. Powodzenia!
Keejti- 2 tygodnie to jednak jest jeszcze trochę czasu . A im ciąża starsza to takie naturalne metody, typu jakieś mycie podłogi , czy przytulanki lepiej działają.
emalkadream
Kejti a mają jeszcze jakiś żel z prostaglandyna na rozwarcie szyjki zanim podają balonik może to? Może pogadaj wprost z tym lekarzem w szpitalu.
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]
aob66
Moderatorka
Kur... dwa razy napisałam mega post i skasował się przez mój zamulony tel [emoji20]
W skrocie..
Priinceseczka cieszę się z pobudzenia laktacji razem z Tobą i z Twojego męża...
MartiniM, Keejti dobrze że i u Was już w porządku[emoji2]
Katerineczka aaa super[emoji2] czekamy na wieści [emoji6] trzymaj się kochana [emoji10]
A o mnie...
Chcialam zzo ale w sumie mnie to nie boli i jak dają do 5cm to dla mnie bez sensu... mała wczoraj wazyla 3339g niby a i wody sprawdzali to są w normie ale ile to nie wiem... skurcze jakieś mam ale bezbolesne, nieregularne i max 70%... jedno co zapomniałam a siostra właśnie mi przypomniała to to że matka 3na 4porody miała takie że nie czuła boli w pierwszej fazie... dopiero parte... ja w sumie czułam przy 1 porodzie ale dopiero przy 7cm... liczę że albo zacznie mnie boleć albo odejdą mi wody jak poprzednio...
Do mnie jeszcze to nie dociera!
A pytanko!
Kupujcie starszakom prezenty od rodzeństwa? Na przyjście że szpitala? Bo ja taki mam zamiar tylko nie wiem co [emoji53]
Emalka imię mąż ma wybrane ale ja nie jestem przekonana... mówi na małą Kinga [emoji6]
Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
W skrocie..
Priinceseczka cieszę się z pobudzenia laktacji razem z Tobą i z Twojego męża...
MartiniM, Keejti dobrze że i u Was już w porządku[emoji2]
Katerineczka aaa super[emoji2] czekamy na wieści [emoji6] trzymaj się kochana [emoji10]
A o mnie...
Chcialam zzo ale w sumie mnie to nie boli i jak dają do 5cm to dla mnie bez sensu... mała wczoraj wazyla 3339g niby a i wody sprawdzali to są w normie ale ile to nie wiem... skurcze jakieś mam ale bezbolesne, nieregularne i max 70%... jedno co zapomniałam a siostra właśnie mi przypomniała to to że matka 3na 4porody miała takie że nie czuła boli w pierwszej fazie... dopiero parte... ja w sumie czułam przy 1 porodzie ale dopiero przy 7cm... liczę że albo zacznie mnie boleć albo odejdą mi wody jak poprzednio...
Do mnie jeszcze to nie dociera!
A pytanko!
Kupujcie starszakom prezenty od rodzeństwa? Na przyjście że szpitala? Bo ja taki mam zamiar tylko nie wiem co [emoji53]
Emalka imię mąż ma wybrane ale ja nie jestem przekonana... mówi na małą Kinga [emoji6]
Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
reklama