reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witajcie w ten okropny dzien - u mnie leje non stop i zimno jak nie wiem :(

Moj M wiekszych libacji sobie nie robi- sam wie ze lepiej teraz przystopowac ale jak mnie nic nie boli ni czuje sie ok to na spanie 1 piwko w sobote lub lampke winka sobie wypije, chociaz wiadomo gdyby zebralo nagle i po tym by mnie nie zawiozl :)

Bede mama - ja tez pierworodka, staram sie nie sluchac o porodach wrecz jak ktos zaczyna robic postrach to mowie zeby skonczyc temat bo to i tak bez sensu. Domyslam sie ze to bedzie zaje**sty bol no ale co...

Aob ja nie biore zadnych lutek tylko sobie magnezin 3x dziennie czesto mam brzuch twardy, jak wstaje tak samo, ale skurczy jako takich nie czuje, a kiedys sie zdarzaly.

reklama
anitka z bliźniakami :)
Cytuje: "Aleksander 2200, troche podtrzymywany tlenem bo sie zachlysnal wodami. Dominik 1930 radzi sobie lepiej od braciszka. Pani doktor powiedziała, ze sie jej chłopcy podobają i juz na wieczór zaczela im skręcać tlen. Mam nadzieję, ze bedzie tylko lepiej!"

Na forum bliźniaków. :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak pomyślałam ze to bliźniaki jakies musza byc.

Jak widzicie z Forum Ciążowego z grupy przyszłe mamy znika forum koło 4,5 dnia każdego miesiąca dla miesiąca poprzedniego (wrześniowej juz nie ma). forum chyba przez administratora przenoszone jest do Forum nasze dzieci, i bedą "Dzieci urodzone w listopadzie 2016" .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Trochę Was poczytałam, piszecie namiętnie jak szalone:-D I fajnie... I mam jedną , główną refleksję, że generalnie to już mało ciążowych tematów, a więcej porodowo- noworodkowych;-) ;) O karmieniu piersią widzę też sporo mądrych słów padło. U mnie wewnętrzne ciśnienie na karmienie jest bardzo duże, tym bardziej, że karmiłam całą czwórkę ale jak będzie tym razem ciężko przewidzieć bo jak u malucha będzie konieczność dłuższej hospitalizacji to może być z tym różnie...
A propos różnych historii przedporodowych to u mnie od 3 dni pojawiły się bolesne skurcze przepowiadające, do tego brzuch mi zdecydowanie opadł.Ale wolałabym , żeby maluch się zbytnio nie spieszył bo po pierwsze to jeszcze nie jest bezpieczny czas, a poza tym u nas jeszcze nie wszystko do końca gotowe na przyjęcie malucha więc wolałabym , żeby wszystko było zgodnie z planem i dzidziolek urodził się 7.11

k8sad- ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się, czy Ty czasem nie jesteś już po TYM Wielkim dniu ale jednak jak widzę nie... Jeśli chodzi o koleżankę Anitkę to oczywiście serdecznie gratuluję , ale ja w ogóle nie kojarzę :zawstydzona/y:ona chyba tu u nas nie pisała. Z tego co podpatrzyłam to raczej na forum bliźniaczym i październikówkach się udzielała. Tak, czy inaczej gratulacje dla koleżanki:happy:

Kliska warto iść:) ja myslalam ze urodze ze smiechu momentami ;) a niedlugo na stand up wtedy bedzie juz bezpieczniej na porod:)

Skrzat ja mam ten kupon na smyka -50 ale juz mi sie nawet nie chce na strone wchodzic

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Hej dziewczyny.
Trochę Was poczytałam, piszecie namiętnie jak szalone:-D I fajnie... I mam jedną , główną refleksję, że generalnie to już mało ciążowych tematów, a więcej porodowo- noworodkowych;-) ;) O karmieniu piersią widzę też sporo mądrych słów padło. U mnie wewnętrzne ciśnienie na karmienie jest bardzo duże, tym bardziej, że karmiłam całą czwórkę ale jak będzie tym razem ciężko przewidzieć bo jak u malucha będzie konieczność dłuższej hospitalizacji to może być z tym różnie...
A propos różnych historii przedporodowych to u mnie od 3 dni pojawiły się bolesne skurcze przepowiadające, do tego brzuch mi zdecydowanie opadł.Ale wolałabym , żeby maluch się zbytnio nie spieszył bo po pierwsze to jeszcze nie jest bezpieczny czas, a poza tym u nas jeszcze nie wszystko do końca gotowe na przyjęcie malucha więc wolałabym , żeby wszystko było zgodnie z planem i dzidziolek urodził się 7.11

k8sad- ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się, czy Ty czasem nie jesteś już po TYM Wielkim dniu ale jednak jak widzę nie... Jeśli chodzi o koleżankę Anitkę to oczywiście serdecznie gratuluję , ale ja w ogóle nie kojarzę :zawstydzona/y:ona chyba tu u nas nie pisała. Z tego co podpatrzyłam to raczej na forum bliźniaczym i październikówkach się udzielała. Tak, czy inaczej gratulacje dla koleżanki:happy:
Ja mam być przyjęta do szpitala ok 10 listopada i na chwilę obecną cc. Chłopaki zdrowe. W 29tyg mieli po 1350g. W 36 tyg ma być nas na już więcej.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry