reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Nika dopiero idę dzisiaj i jak będę miała złe to mu wspomnę. Może to tylko jednorazowy wybryk
Ja zawsze mam 140/80 taka moja norma a ostatnio było 130/70, 110/70,120/70 także luzik
Joanna od tego są mamy :)

Ja powoli wstaje bo mój chłoptaś poszedł przed 24 spać a ja już nie miałam siły czytać po całym dniu. Teraz jeszcze dosypia a zaraz teściowa ma być

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka no tak, ale mój mąż sie upierał że mam leżeć i że Zuza do babci ma chodzić. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mi jęczy codziennie i mnie straszy szpitalem, ale mam go w nosie.

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Aob - ooo szczawiany przez zła diete.... kurcze nie wiedzialam. Faktycnie srednio sie odzywiam ostatnio....
Czytałam ze to też wynik słabego nawadniania orgaizmu... a wody fakt mało cos pije

Emka męża pozycze.. ale ostrzegam :D Ze mój żelazka w ręce chyba nigdy nie miał :D
JA ciuszki mam poprane, poprasowae, posegregowane...został mi do wyprania rożek i kilka kocykó i skarpetki - i cos sie napewno jeszcze znajdzie..

Dzis tak sobie mysllałam.... która z NAs będzie pierwsza ...:p

Ja jeszcze przed ciążą miałam szczawiany. I wtedy internista powiedziała mi żeby nie pić zielonej herbaty bo od niej zbierają się szczawiany M.in. oczywiście ograniczyć szpinak czy szczaw właśnie a jeśli już je się takie kwaśne rzeczy to z białkiem wtedy białko łączy się ze szczawianami tworzy się sól szczawianowa i ona jest wydalana. Rzeczywiście piłam wtedy sporo zielonej herbaty odstawiłam i jak miesiąc później robiłam badania to śladu nie było. Szczawiany mogą wpływać na gromadzenie piasku w nerkach potem kamieni warto je obserwować

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Nie wiem jak u Was, ale nad morze do Koszalina zawitało dla odmiany lato i jest strasznie gorąco - w mieszkaniu nam się nagrzało do 25, mam nadzieję, że nie wzrośnie. Któraś z nas mieszka też nad morzem lub w pobliżu? :)

Kliska ja mam 100km.

U nas też ciepło w mieszkaniu 27. Dzisiaj może zamówie z gemini w końcu A i męża może na obiad na miasto zabiorę bo mi się gotować nie chce. Muszę i tak za koszulami się przejść.

Kliska ja mam do morza 100km ale to nad zalew do Krynicy Morskiej nieco dalej na Hel i wogole cała mierzeje.
U mnie tez lato powróciło a ja ledwo chodzę z moim kręgosłupem, już wiem jak czuć sie będę na starość jedynie leżenie na miękkim leżaku mi pomaga, łóżko mam twarde jak decha i coraz ciężej mi układać sie do snu.
Leżąc w wannie wszystko mi odpuszcza więc zastanawiam sie nad wyjściem na basen tylko bardzo boje sie infekcji. Tyle wytrzymałam bez kąpieli w basenie to może nie warto ryzykować

Koalka ja też się czaje na wyjście na basen. Mąż ma wyjazd na pracy pod koniec września może uda nam się pojechać i wtedy chyba pójdę do spa :)

No to trochę daleko ta Krynica.
Ja sobie odpuścilam baseny - basen miejski nie zachwyca czystością a w aquaparku niewiele skorzystam a cena przesadzona.
Mam pytanie: czy też odczuwacie bóle nabrzusza w okolicach żeber? Czy czujecie czasem w tym miejscu jakieś pieczenie? Mój ból od jakiegoś czasu tak mi daje popalić.

reklama
Do góry