reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

A bo zmieniłam po napisaniu postu a później edytowalam [emoji6] teraz powinien być [emoji2]

To może warto jechać na następny raz do tego drugiego szpitala...

Edit.
Jest ale jakiś inny niż Wy macie [emoji14]

jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2]

reklama
Ja widzę suwaczki tylko Em Ki na komórce.
Iza dziwny ten ordynator, daj znać jak po badaniu.
Kurczę 29 tydzień i 1500 ładnie u mnie juz 31 a Mała około 1400:/ trochę sie tym martwię. Zobaczymy jak będzie za dwa tygodnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aob dobra robota hehe już widać :)
Skrzat raczej nic się nie zmieniło, to tylko dni od ostatniego pomiaru więc pewnie dalej te pół cm
A ona właśnie poszła do małej

jestem w 31 tyg ciąży

1472913586501.png
a to tak żeby śmiesznie było [emoji23][emoji23][emoji23]

jestem w 31 tyg ciąży

Załączniki

• 1472913586501.png
    1472913586501.png
    555,5 KB · Wyświetleń: 198
Aob ja widzę też Twoja sygnaturę :)
Princeseczka co tydzień trzeba zmieniać :)

Iza padlam z tego zdjęcia :D mój już posprzątal ale musiałam zrobić awanture.
Ale wkurza mnie dalej, mała dzisiaj się słabo rusza i póki co walczą o każdego kopniaka :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Skrzat moja w 31 tc wazyla 1,5kg, ale się nie martwię [emoji6] zresztą gin sam powiedział że idealnie.. za dwa tyg już może będzie blisko 2kg bobaska u Ciebie[emoji2]

Iza baśń jaka życiowa [emoji23]

A ja apeluje tym razem o uzupełnienie plci i/lub imion na naszej liście mamus he? [emoji6]

jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2]

Wróciła :) dziewczynka dostała w pierwszej minucie 7 pkt ,później 9 , trzyma się nieźle :) jeśli chodzi o plucka to nie dostała sterydow ale też nie jest źle :)tylko trochę musi być wspomagana aparatura , i teraz czeka na przyjście lekarza z nowymi wiadomości . Także silna dziewuche urodziła :)

jestem w 31 tyg ciąży

reklama
Do góry