reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Agulek u mnie tylko 5chodzimy z partnerem, reszta sama albo partnerzy pojawiają się dopiero bliżej porodu taka zależność położna zauważyła.

A z tą księżniczka to ja czułam że będzie dziewczynka,maz liczył na chłopa no ale cóż :)

Co do płatności, ja z góry płacę tylko na Allegro i to po sprawdzeniu opinii itd. Najczęściej staram się kupować od oficjalnych sklepów.

Wózek mamy z olx ale akurat od nas z miasta więc nie było problemu. Dokładnie nie wiem bo mąż się umawiał.

U mnie szpital jest dosyć ładny tzn niedługo po remoncie ale niestety jest mało pielegniarek na położnictwie i noworodkach. A i ich życzliwość pozostawia wiele do życzenia.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Mama-czwórki nie miałam Ujastka w planie tylko bliższy szpital ale ze względu na wadę u małego chyba tam będzie najlepiej zresztą moja gin tam pracuje i pewnie też będzie chciała żebym tam rodzila, co do sposobu rodzenia nie wiem jak to u mnie będzie czy w ogóle będę mogła sn, jutro mam wizytę to podpytam jak ona to widzi ale pewnie będzie decydować kardiolog prenatalny tzn tak mi się wydaje

Grupa ok 10/12 kobiet plus panowie. Dzis mowili co wziac do szpitala(praktycznie wszystko), o samym porodzie i jak go rozpoznac. Mi utkwilo w pamieci : 6 tygodni bez odkurzania bo pozycja zla [emoji33]

Aaa i nie kazali koszul z 3/4 rekawem z uwagi ba wenflon... Coz trzeba wybrac sie do krawca i przerobic na krotki rekaw :-)

Milagros ja marzylam o corce a moj od poczatku sie smial ze nic z tego i o :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamo czworki-dobrze ze nie zaplacilas z gory... 350zl droga nie chodzi. Znajoma kupowala wozek co prawda przez olx za 450zl. Wyslala pieniazki i ani wozka ani kasy. Numer nagle wylaczony. Sprawdzila numer konta na ktory wyslala pieniazki i byl.na czarnej liscie. Trafila na jakies forum gdzie kobiety pisaly o swoich akcjach z ta zlodziejka

Co do oszustow, kiedys sprzedawalam bransoletke i jedno babsko bodajze natalia majchrowska tez zrobila niezla akcje. Powiedziala ze maz zrobil przelew z jakiegos swiss banku, ktory szedl z 3/5 dni..oczywiscie nic jej nie wyslalam...podzperalam w necie i okazalo sie ze podrabia potwierdzenia przelewow a takiego banku jak swiss nie ma. Trzeba uwazac

No ja to w ogóle ufna nie jestem do takich transakcji. Allegro ok, tam odpukać sie nie nacięłam, jednak sa to aukcje, sa konta Allegro tez pomaga, aczkolwiek kupując patrzę na ilośc transakcji, opinie zwłaszcza jak sa to osoby prywatne, sklepy juz raczej idą w setki transakcji. Do tego zazwyczaj palce PayU czyli do Allegro a oni dopiero sprzedawcy. Z olx bałabym sie z innego miasta raczej, jednak tam nie ma pewności gdzie idzie kasa, do kogo i jaka jest gwarancja otrzymania towaru, jedynie wtedy opcja za pobraniem, nic innego.

U mnie dziś była mamcia, jutro kumpela, Basia odlicza dni do szkoły, juz nie może sie doczekać. W czwartek zaczynamy, moja mała dziewczynka bedzie uczniem, szok normalnie, kiedy to minęło. Muszę koniecznie namówić swojego by kartony z jej ciuszkami poprzenosil i muszę w koncu zrobić przegląd co mam a co muszę dokupić.
Ide spać po wczorajszej pobudce w środku nocy czuje niedosyt snu.

Co do szpitali to u nas sa 4 ale ja będę raczej rodzic tam gdzie Basię, stamtąd mam tez lekarza i to jedyny szpital gdzie referencyjności na obu oddziałach jest na III.

reklama
Do góry