reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob-hihi ano czasem pewne rzeczy udaje mi sie zapamietac, ale ja czasem czytam Wasze posty to pamietam ze jakis temat sie przewinal ale nie potrafie okreslic kto go poruszyl i musze wracac i sprawdzac by moc sie odniesc :-D
Jak po urlopie??:-)

EmKa cudnego masz psiaka :-) a powiedz jak z chrakterkami tych psiakow? Wczoraj jak pokazalam mezowi zdjecie Emalki psiakow to zrobil mine jak kot ze shreka i stwierdzil ze musimy sobie kiedys takiego sprawic:-)

Co do materacu to ja bardziej bede celowala w pianke niz naturalne, a to z racji tego ze boje sie ze maly przejmie alergie po mnie i jesli kupilibysmy naturaly to mogloby sie okazac ze jest to kasa wywalona w bloto.
Swoja droga gdzie zamawialyscie/bedziecie zamawiac lozeczka? Przez internet? W sklepach stacjonarnych? Dlugo sie czeka na lozeczko? Jak to bylo w Waszym przypadku?

reklama
Też właśnie czytam o materacach[emoji5] stawiam na lateksowe . I chyba skończy się na tym haeva. Princeska to mój mąż też zawsze mówi że weźmiemy szczeniaka od znajomej mojej mamy która ma hodowlę. Wtedy muszę sprowadzać go na ziemię. Że mieszkamy w bloku i z takim psem trzeba wyjść czy noc czy zima a nie tak jak w domu ze wystarczy im drzwi otworzyć.
1471984723707.jpg
to sa dopiero slodziaki [emoji5]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Załączniki

• 1471984723707.jpg
    1471984723707.jpg
    198,8 KB · Wyświetleń: 237
Princeska jak z ludźmi , nasz egzemplarz to taki przytulak, i lizak wszystkichby zalizala :) szczeka tylko jak ktos dzwoni do domu lub słyszy cos niepokojącego , nic mi nie zniszczyła nigdy zadnych butów mebli sle
Zawsze tez miała dużo zabawek :) taka nasza córeczka była, bo dostałam ja od byłego na 2mxe zanim poznałam mojego meza :) wiec jeszcze maz nosił ja na rękach zeby sie nie męczyła hehe :) a co do siusiania to my obydwoje długo pracowaliśmy wiec pies ma kuwetę z podkładami i nauczony byl robic tam , bie chcieliśmy tez 10h jej trzymać bez siku, wiec np w nocy jak jej sie chce to tez idzie tam na relaksie . Na szczęście dziecko malozainteresowane tym tematem :)
Trzeba tez kupić pieska z dobrej hodowli i niepolecana miniaturek od sredniaczkow bo te najmniejsze najwiecej chorują . Ja moja bym
Chciała dopuścic jeszcze zeby mieć drugiego ale chyba nie zdarzymy juz na ta cieczkę znaleźć kawalera bo właścicielka kawalera
Sie rozmyśliła...

A łóżeczko kupiłam w jakimś sklepie miastowym z klupsia tego bardzo dużo jest . A dostawkę bede zamawiać z all.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emalka-hahahaha to zdjecie mnie rozbroilo :-D male wampirki :-D jutro pokaze mojemu, ciekawe jak na to zareaguje :-D

EmKa-no tak jeden bedzie slodziak a inny nygus. Pamietam jak znajoma miala amstafa ktorego kazdy sie bal dopoki go nie poznal. Pies mimo powaznej postury byl totalnym fajtlapka,przytulancem. Kiedy przychodzil ktos do ich domu to Juri na powitanie skakal na te osobe i lizal:-D Aaa i jeszcze strasznie sie slinil i myl jej koty:-D wkurzal go tylko sasiad Wilczur :-D

Princeseczka ja mam pinczera miniaturkę (bez rodowodu) na początku bardzo nie chciałam bo znajomi mieli i sunia była nie dość że wredna, wiecznie szczekala to jeszcze gryzla domowników. A nasza to całkowite przeciwieństwo. Tylko ja całuj, przytulaj, co do innych psów lubi się z nimi bawić ale jak ten drugi jest dominujący to nawet się z jego miski nie napije. Dzieci uwielbiała i zawsze biegła pierwsza, ale jako że dzieci na osiedlu chciały ja brać pod razu na ręce tak teraz ucieka przed nimi albo się kuli. A znów dzieci mojej ciotki uwielbia bo nie chcą jej brać na ręce tylko normalnie się z nią bawią. ;)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Dzień dobry :-) Ja bym chciała pieseczka, ale to tylko w domu. W bloku to nie na moje siły. Ja jak przychodzi zima to tylko współczuję tym ludziom na porannych wyprowadzkach.
A
Mój M. bierze teraz Zu na spacer, a ja się biore za ogarnianie podwozia, bo jak Zu jest w domu to mi się do łazienki dobija.

Chciałam dziś na shopping wyskoczyć, to mi zapowiedział, że po ginie, a że gina mam na 18:40 to ***** z shoppingu. To powiedział, że jutro, a jutro to idzie rano do pracy, a gdzie mnie po południu "na godziny szczytu" będzie się chciało iść. Z resztą jak już raz wyjde z domu i się zrobię wyjściowo to bym wołała załatwić wszystko na raz.

Wkurza mnie, bo na wioche by mnie ciągnął, a jak shopping to nagle się o szyjke boli.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Joasia bo chłopy mają swoje priorytety, wiesz wioska świeże powietrze to na pewno lepiej niż miasto :D
Mój mąż po szpitalu miał takie akcje,jak wcześniej specjalnie nie interesowało go co jem czy pije tak teraz wiecznie pyta czy mogę wgl jesc niektóre rzeczy ;)

Ja się zbieram do lab na przeciwciała tarczycy i kontrolę tsh.

A moich sąsiadów chyba ******** a w sumie ich córkę. Cały tydzień potrafi od 8 puszczac muzykę tak że ja swojego tv nie slysze. A jak wczoraj sprzątała to myślałam że mi zaraz do pokoju wejdzie bo się tak o ściany obijala. (Cienkie ściany mamy i każdy głośniejszy tych slychac)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Mój mąż też ma takie odpaly. Jesteśmy gdzieś na mieście albo u kogoś na obiedzie. I nagle mówi w tym jest to i to, możesz to zjeść? Ostatnio zezwalam gruszke z drzewa przetarlam i zjadłam. A on na to to jest surowe, możesz to jeść?[emoji5] powiedziałam to co mam to ugotować? [emoji12]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Hahaha emalka niezle z ta gruszka ;d moze chodzilo mu o to ze nie umyte.
Oj tam Joasia ja bym na seoim postawiła i poszla przed ginem ;d

Słuchajcie te co byly w superpharm bo tam do dzis sa te promocje i jest na avent i canpol -50 nie wiecie jak tam cenowo stoja laktatory czy butelki?

My wczoraj po fikolandzie maly sie wyszalal , dziś chyba przyjedzie moj brat na pare dni ale generalnie dzis tylka nie ruszam. No moze po jakas wedline wyjde. A jutro w planach plaza <3 chyba juz ostatni raz w tym roku

Mialam miec dzis wizytę i duupa:(

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry