reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamo czworki-ja ostatnio wykiprowalam sie z fotela (nie wiem czy tu pisalam). Upadlam na tylek ale poczulam jak cos mnie zakulo w brzuchu. Pametatm ze.maly wtedy kipnal a pozniej spokojnie siedzial tzn.myslalam ze sie nie ruszal a ruszal sie tylko ze bardzo deliktanie-musialam przylozyc reke i polozyc sie na plecach aby to poczuc. Plamien nie bylo, brzuch nie bolal. A maly spowrotem dokazuje mocno. Jak sie bardzo nie pokoisz to tak jak Linka pisze-jedz na sprawdzenie lozyska (ja do tej pory nie bylam ale po tym czasie gdyby bylo z nim cos nie tak to pewnie juz by sie cos dzialo).

Iza-moj gin.zapisuje wszystko w karcie pacjenta. Pewnie da rade jakos to uzupelnic. Nie wiem jak z wynikami-bo moj gin wyniki chyba tylko w karte ciazy wpisywal.

reklama
Linka tynk japoński coś około 80zl ale jaka objętość ma worek i ile można tym pokryć niestety nie pamiętam :( wiem że później można to na mokro ściągnąć i położyć gdzie indziej co jest super :D

Co do Ikei nie wiem jak z dowozem. Ja zamawialam przez internet bo niestety do sklepu za dalej i nie dowożą:(

Mama4 może poobserwuj się i wybierz się mimo wszystko na ip żeby sprawdzili? Będziesz spokojniejsza

Iza właśnie tak jak dziewczyny piszą. Moja nie notuje w komputerze ale na karcie papierowej która ma w mojej teczce. Myślę że wystawi Ci duplikat :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros ten tran jest owocowy, cytrynowy i naturalny. Owocowego nigdy nie miałam, ale cytrynowy jest ok. Za to raz mi mąż kupił naturalny to poszedł w kosz ;-)

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Milagros ten tran jest owocowy, cytrynowy i naturalny. Owocowego nigdy nie miałam, ale cytrynowy jest ok. Za to raz mi mąż kupił naturalny to poszedł w kosz ;-)

Jestem w 26 tygodniu ciąży
Dziękuję :) poszukam u siebie w aptece :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Dzięki za rady. Jestem w miarę spokojna bo nie mam żadnych niepokojących objawów. Maluch aktywny jak zwykle, brzuch nie boli i plamień nie mam. Gdyby coś właśnie z łożyskiem było to bym pewnie plamiła. Raz już mi się w którejś ciąży taka "przygoda" przytrafiła i to poza domem, na betonie. Też nic się wtedy nie stało. Jutro mój gin przyjmuje, może poproszę żeby mnie przyjął. Gdyby cokolwiek mi się działo to zaraz na IP jadę. W pierwszej chwili po upadku myślałam , że złamałam nogę, nie mogłam się podnieść i się rozbeczałam. Dzieci się wystraszyły, popłakały razem ze mną,najstarszej to ręce się trzęsły jeszcze z 10 minut po wszystkim. Zadzwoniła od razu po mojego M i dosłownie w 5 minut był w domu, jak nigdy. Zawsze mówi, jestem za 15 minut, a godzinę mu schodzi, a tu taki expres. Do pracy już nie pojechał, bo bał się , że coś złego zacznie się dziać. Wyprawką np. w ogóle się skubany nie interesuje, ale jak naprawdę trzeba to jednak wie jak się zachować.

Co do Ikei to też nie pomogę. Jak kupujemy meble tam , to zawsze z opcją własnego transportu.

Mama4 kurcze dobrze ze nic sie nie stało , obserwuj sie tylko:)

Nie da sie chyba zamówić online w ikea nje kojarzę

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka nie da się z tego co kojarzę, bo chciałam, maja tylko taka mapke na stronie gdzie wybiera się sklep i zakres dowozu.
zamawiałam swoją szafe i komode z allegro od jakichś ludzi który się zajmują sprzedażą rzeczy z ikei ;)

Mama czwórki to musiał by duzy stres dla Ciebie.. dobrze że nic się nie dzieje ale i tak bądź czujna..

Priinceseczka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu [emoji6]

Linka z Ikea też nie wiem bo jak już to miałam swój transport a teraz za daleko mam...

reklama
Do góry