reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dziewczyny:) ja na mojego TZ narzekać nie moge, prace domowe, pomaganie.. Lepszego męża nie mogłam sobie wymarzyć :) właśnie remontujemy jeden z pokoi zreszta;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Linka zdecydowanie tak:) w końcu ogólne tematy spokojnie nalezą tutaj:) a tam.. Prywata i "ciężkie"kalibry rozmów ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam się dziś i ja :)

Keejti co do tych ubrań i szafy to mój tam nie jeździ teraz w ogóle Stare konflikty z jego rodzicami więc ja Tym bardziej tam nie jeżdżę ale mój się musi zebrać i to przywieźć bo mu tego nie daruje

Katrineczka współczuje bardzo ale proszę bez nerwów zrob badania i poczekaj na interpretację specjalistów bo szkoda Twoich nerwów a na pewno będzie wszystko dobrze

Narobilyscie i smaka tymi czereśniami ;)

Dziękuję za ujęcie do zamkniętego

Ja wczoraj byłam z moim na prazonych u jego brata, posiedzielismy trochę dłużej i czuje plecy :/

Dominika najczęściej po szpitalach są takie traumy :( szkoda tych dzieci ale też brakuje przyjaznych lekarzy ...
Linka ja marzę o bobie tylko czekam na mniejszą cenę
Dlatego pisalam i tym wątku jednak to za wcześnie chyba bo pamiętam z majowek . Wszyscy mogą Nas przeczytać...
Super z ciuszkami ♡ jeszcze to oglądanie sprawia największą radość
Princeseczko nie mniej oporu tylko powodzenia w znalezieniu uczciwej osoby
Może na ciuchy pójdź ,u mnie po złotówce są super
Keejti i mnie od 2 dni ok 30 stopni
Nie strasz z tymi Skorpionami[emoji14]Aob ja wczoraj od rana do wieczora sama z młodym , nie raz myślę o zabraniu smoczka ( Sz tylko do spania i jak się przebudzi prawie calkowicie) ale dobrze byłoby już odstawić. Na razie sobie tego nie wyobrażam
Mój mrożony już się skończył
Koalka super z siostrą będzie malutka różnica ♡
Kurki mm mm
Już są jagody w lasach,nie mogę się doczekać

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

emalkadream - jak uda Ci sie dostać do endokrynologa- daj proszę znać co powiedział :) U mnie ciezko sie dostać, w sumie nigdy nie mialam doświadczenia z endokrynoogiem ,wiec nawet nie mam swojego zaufanego.

Mój mężuś też stara się jak może.... Opróćz tego że rzuca swoje ciuchy gdzie popadnie - ale on naprawde nie jest świadomy że robi mi pod górkę. Ze własnie te niesprzątniete rzeczy robią największy bałagan.... Staram się walczyc jak mogę. .. nie mam cierpliwości wkładać mu ubrań do szafy- bo jutro jest to samo. Zazwyczaj zwijam w kulke. i wkładam pod kołdrę, po jego części łózka... Ja bynajmiej nie widzę, serce mnie nie boli.......a on CZASEM poodkłada na miejsce.

Keejti czyli październik i listopad to depresje same[emoji14]
Emalka na Lubelszczyźnie też powyrywane drzewa bo wysłali mi mmsa
Iza :( nawet sobie tego nie jestem w stanie wyobrazić ...
Jostynka zastanawiałam się co u Ciebie i czytam teraz ze do przodu...dobrze że dałaś mu czas i idzie ku lepszemu ♡
Katarineczko nie czytaj już na necie nic bo tylko się pograzasz. Poczekaj spokojnie.
Martusia mi też ciężko i często tchu brak

Wiecie co myślę że jeszcze za wcześnie na zamknięty bo dużo jest nowych osób a za jakiś mc może okazać się że będą do końca . Możemy jeszcze chwilkę się wstrzymać...takie moje zdanie
To jest dopiero połowa ciąży,wiele osób dopiero idzie na l4 No i zasadnicza sprawa...czy się tak znamy aby? Chociaż tak.naprawdę nigdy o końca nie poznamy...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz za to jest pedantyczny i jwestie takie jak wyrwane gniazdko czy coegnacy kran naprawia od razu. Lubi porzadek i fajnie :-) czasem upomne go ze nie odkurzyl (u nas on jest operatorem odkurzacza ale tylko w weekend. Odkurzy co prawda musze poczekac np.15min czy pol godziny ale zrobi to :-)

Hej

Podstawowe pytanie ktore mialam zadac juz dawno :)
TZ piszecie o swoich facetach ale od czego to skrot? Dlaczego tak? :)

Ja o zamknietym tez myslalam o takim na jakies powazniejsze rozmowy czy np.nasze zdjecia..

Diabliczka moj smoka ma juz nowego i od razu inna bajka mimo ze wczoraj zasnal bez ale widzial ze smoczek lezy i tak chyba poki co musi byc :)

A ja za czeresniami nie przepadam takze tym razem mnie nie kusi :) tez kosztuja cos kolo 20zl i to w ogole nie zacheca mnie do kupna ale wczoraj zaopatrzylam sie w melona arbuza morele i takie nie wiem co male zolte jak male brzoskwinki ale nawet nie spojrzalam jak to sie nazywa hehe :) a obiadu nie robie bo sie buntuje... dla mlodego mam kawalek mieska i ugotuje nam kalafior i starczy a moj niech sobie radzi sam :)

reklama
Aob-ja kiedys na wizazu sie udzielalam i tam Tz bylo skrotem od towarzysz zyciowy :-D tutaj czasem sie zapominam i z rozpedu pisze TZ.

Aa i odnosnie zamknietego to moim zdaniem obecny watek nie bedzie skazany na porazke jesli tutaj bedziemy pisac to co dotychczas a tam poruszac powazniejsze sprawy.
Na wizazu wlasnie tak bylo, a jak ktoras miala jakis problem to pisala na glownym ze napisala cos w zamknietym i np.prosila abysmy sie do tego odniosly.

Do góry