reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

Jak objawia się to pocenie? Czy mokre są włoski czy tylko z tyłu głowy i jak leży spokojnie czy po wysiłku czy po jedzeniu??

reklama
przy jedzeniu i bez przyczyny na przykład gdy leży, na czółku najczęściej i potylicy tył głowy nad szyjką...

Kupiłam dziś kolejną dawkę INFENRIX i PREVENAR 13 - uboższa o 385pln... musiałam się wyżalić... czemu to takie drogie:baffled:

Zosi też pocą się nóżki i czasem tył głowy. Mnie za to martwią jej bardzo gwałtowne ruchy i preferowanie prawej strony przy skręcie ciała... Zosia cały czas macha rączkami i uderza dłonią o dłoń, jakby chciała wykrzesać coś z nich... Wasze dzieci też tak machają łapkami? Może powinnam iść z małą do neurologa?

anek moja Nadia też tak macha rączkami i też nie wiem czy to jest normalnie... dla mnie to to wygląda jakby była strasznie nerwowa i nadpobudliwa, ale nie wiem czy takie małe bobo może być nerwowe ... czasami ma tak że jak się budzi to zaczyna się tak rzucać i machać każdą częścią ciała i aż tak powietrze połyka szybko jakby była w strasznym szoku... też jak teraz będę u lekarza muszę o to spytać bo nie wiem czy to jest normalne:/

Anek moja też jeszcze sporo macha ,ale nic mi dzisiaj na szczepieniu nie mówiła pielęgniarka że to źle ,a sprawdzała ją dokładnie :tak: , nie pamiętam do kiedy Kuba tak machał rączkami , musze filmiki pooglądać to może znajde ile to trwało ;-)

Oj moja też nieźle macha rękami i nogami..ale ja się nie martwię w sumie ma coś po mnie ;-) Gin śmiała się że mam adhd i mała będzie miała bo jestem szybka :-D:-D

Ankusch u nas było tak samo jak gin Maje na usg oglądał;-) Tez mówił ze po mamusi, bo ja też mam chyba niedoleczone adhd:tak:

reklama
Do góry