reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

leukocyty są zawsze we krwi, bo to krwinki białe jeśli wychodzą podwyższone to świadczy o stanie zapalnym w organizmie, ja miałam w ciąży non stop wysokie bo miałam sprawy z zębami zabiegi i nosze aparat ortodontyczny, potem paznokieć itp., lekarz musi powiedzieć czy mocno za dużo ich jest i wtedy zleci dodatkowe badania :tak:

reklama
pepsi są leukocyty w moczu teraz patrze na wynik miał tak badanie ogólne moczu to jest barwa, klarowność, odczyn,ciężar, białko, cukier,urobilinogen,bilirubina,Nitrite,ketony i osad moczu to nabłonki płaskie, leukocyty,bakterie

agutek,ale od urodzenia już to ma powiększony układ już z szpitalu mu usg robili tylko kazali zrobić po czasie drugie usg żeby sprawdzić, czy się nie powiększa i dopiero pediatra skierował mnie na posiew moczu, to nie wiem, czy to zwykła infekcja długo trwa

Ajć.. u nas szpital ... Mój tata chory, moja druga polowa chora, ja chora i Lenka juz tez katar okropny załapała i pokasływać zaczyna :-/

my też byliśmy chorzy ja i mąż tragicznie katar na maksa, łzy kaszel, a mały tylko kaszel i łezki o dziwo jakoś lżej niż my przeszedł...ja małemu daje syrop prawoślazowy 7 części korzenia za 3zł i otrivin dla małych oraz inhalacje robiłam

reklama
Kochane powiedzcie mi jak to jest z tym usg bioderek. Na pierwszym byliśmy z Zuzią po 4 tyg. i w sumie doktor nic nam nie powedział czy jeszcze jakas kontrola ma być a położna cos mi wspominała ze w4 m-cu i sama juz nie wiem.

Do góry