reklama
onanana mysle ze ta potliwosc moze byc tez zwiazana z tym jej tłuszczykiem, ale wiesz waga sie nic nie przejmuj, bo zobaczysz jak wystrzeli w góre to pozniej bedzie z niej ekstra laska . Tylko sie cieszyc ze dziecko na piersi tak ladnie przybiera. Super! I jeszcze ładnie ci śpi. widac ze to oznaki zdrowia. Tak powinno byc po prostu 
AnnaJ007
Fanka BB :)
Onanana mój jest "mlodszy" i waży teraz 6 kg
a urodził się 3300. Jak poszlam na wizytę i go zważyli to tez oczy mi na wierzch wyszły...ale dzieciaczki na mleku mamy często są pulchniutkie
) później "wyszczupleją...
Mój ma jednego pajacyka pomarańczowego z zielonym pod szyją i z mężem się śmiejemy że wygląda jak dynia
))

Mój ma jednego pajacyka pomarańczowego z zielonym pod szyją i z mężem się śmiejemy że wygląda jak dynia
Gola84
onanana rośnie WAm jak na drożdżach Wasza pannica :-) Najważniejsze, że jest zdrowa!
PS musisz mieć bdb pokarm, skoro tak ladnie przybrała!
Poli się rączki pocą, z resztą wiem od koleżanek, że dzieciaczkom często się stópki pocą (nawet potrafią zapach wydzielac
) i to normalne, ale wiem, że się zmartwiłaś, bo to normalne ...
Polcia waży 5 kg (przy wypisie miała 2860), byla pulchniejsza, ale sporo teraz nam na długość urosła, ale pućki na buzince fajne ma ;-)
PS musisz mieć bdb pokarm, skoro tak ladnie przybrała!
Poli się rączki pocą, z resztą wiem od koleżanek, że dzieciaczkom często się stópki pocą (nawet potrafią zapach wydzielac

Polcia waży 5 kg (przy wypisie miała 2860), byla pulchniejsza, ale sporo teraz nam na długość urosła, ale pućki na buzince fajne ma ;-)
Ostatnia edycja:
I
inna_a
Gość
a mój maluszek biedny chory suchy kaszel ma dzisiaj byliśmy u lekarza i przepisał lek jakiśsyrop prawoślazowy 6 cz korzenia Alte forte piszę, że od 3 lat ale kazał brać po 2ml biedactwo moje płacze i głosik ma inny przez to, a jestem taka wściekła mój dostał opierd... za to, że otwiera drzwi do domu i się kręci a najgorzej to teściowa powiedziałam mu, że ma tak się nie wiercić i żeby jej powiedział, bo przez nich dziecko jest chore, bo chłód ciągle zawiewa , a nie mamy jeszcze ganka wykończonego
Anek82
My byłyśmy dziś na szczepieniu. Pielęgniarka jak zobaczyła Zosię, to powiedziała, że jest z niej kluseczka. Zosia w niedzielę skończy 3mce, waży 6kg a mierzy 70cm. Pochwalę się, że od 3 dni jesteśmy w 99% tylko na cycu!!! Moja walka o laktację po raz drugi się udała. Zosia je co 2h (po 15-20 min z każdego cyca) a na noc ją dokarmiam MM i zjada od 40-100ml (tak żeby dłużej spała). Na obu szczepionkach darła się niemiłosiernie, ale włożona do fotelika samochodowego zasnęła snem błogim. Potem w domu sama spać nie chciała, ani leżeć, więc dzień minął nam na "cycowaniu" - non stop z nią siedziałam a Zosia mientoliła sobie cyce na zmianę. Widać, że ją to uspokajało. Obawiam się ile będzie spała tej nocy bo zjadła tylko z piersi a MM wypiła może z 10ml.
Przepraszam, że tylko o soie, ale w głównym wątku zaraz napiszę, jaki tego powód.
Przepraszam, że tylko o soie, ale w głównym wątku zaraz napiszę, jaki tego powód.
Anek82
onanana - nie ożna chyba tak porównywać, bo np. moja chrześnica jak miała 3mce to przy dł. 68cm miała wagę 6,780kg , czyli bliżej Waszej Majeczki a teraz ma 1,5 roczku i jest fajną szczupłą dziewczynką. Nasze córcie "wyciągną" się z wiekiem chyba. Niemowlaczki mają to do siebie, że są pucki. Mnie waga nie zdziwiła, ale nie myślałam, że mam taką "wysoką" córeczkę 
reklama