StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Z kartą powinno być chyba tak samo jak online, bodajże -5%Też mam kartę i nie wpadłam na to żeby zapytać o zniżkę i potem już kupowałam online
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z kartą powinno być chyba tak samo jak online, bodajże -5%Też mam kartę i nie wpadłam na to żeby zapytać o zniżkę i potem już kupowałam online
z medicover może? Z nimi to się nie da gadać w ogóleJa teraz poszłam z prywatnego ubezpieczenia tylko że ciężko ze skierowaniem na betę i proga jak wielką laskę robią że w ogóle kobietę we wczesnej ciąży zbadają …
Nie, ale wszędzie ten sam ciemnogród się trafia, takich spoko to mało, na szczęście nie słucham go bo byśmy tu nie pisały ze sobąz medicover może? Z nimi to się nie da gadać w ogóle
jak ja chcałam skierowanie na proga to mi lekarz powiedział, ze badałam rok temu i był dobryNie, ale wszędzie ten sam ciemnogród się trafia, takich spoko to mało, na szczęście nie słucham go bo byśmy tu nie pisały ze sobą
jak ja chcałam skierowanie na proga to mi lekarz powiedział, ze badałam rok temu i był dobry
Mi to powiedział jak chciałam usg piersi… bo jestem przecież młoda xDjak ja chcałam skierowanie na proga to mi lekarz powiedział, ze badałam rok temu i był dobry
"a co Pani d*pę zawraca, dzieje się coś? zdrowa Pani jest"jak ja chcałam skierowanie na proga to mi lekarz powiedział, ze badałam rok temu i był dobry
A to my już 1 grudnia będziemy choinkę stroić, więc i wlecą świąteczne piosenki i świąteczne ozdobyMam podobny system w ciągu roku, ale w grudniu mam zasadę ze sprzątam przed świętami, a inne wolne dni poświęcam na przyjemności typu jarmark bożonarodzeniowy, kupowanie prezentów itp. W weekend planuję już odpalić tryb święta i wyciągnąć wszystkie świąteczne graty do dekoracji domu, poza choinką.
![]()
Mi powiedział ze mnie nauczy badać i nie będzie mi usg potrzebneMi to powiedział jak chciałam usg piersi… bo jestem przecież młoda xD